2013-12-13, 15:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez asienka213
wiesz co, ja to przed porodem nawet nie czytalam opinii, jakos nie mialo to dla mnie sensu bo i tak wiedzialam, ze nawet gdybym naczytala sie negatywnych rzeczy to i tak je wezme  tzn rodzilam juz na zywca, bo znieczulenie zeszlo a chcieli zebym dobrze czula skurcze i nie podali znowu, ale przynajmniej nie meczylam sie kilka godzin z tymi bolami tylko zbieralam sily na samo parcie Jak tak to sobie policzylam to caly porod od 1 skurcza trwal jakies 18 godzin  ja dziekuje za takie tortury i to dobrowlonie 
|
przekonałaś mnie do tego żeby pogadać z ginem i też się zdecydować jeśli to u mnie jest darmowe 
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Prawdę mówisz! 
Nie wiem z jakiego powodu byłaś w szpitalu, ale cieszę się, że już Cię wypuścili i mam nadzieję, że dalej ciąża będzie już przebiegać bez komplikacji.
|

Cytat:
Napisane przez magduś2
navington galeon kolor aruba, tak się prezentuje w całości  pomimo, że nie ma skrętnych kół nieźle się prowadzi 
|
Cytat:
Napisane przez Ela87
Czuję się teraz jak typowy facet przy Was.
Nie mam pojęcia o czym mówicie.
Dla mnie to szary i na tym zdjęciu i na tym wczorajszym 
|
ja też daltonistka 
Cytat:
Napisane przez mariolasl

Dziekuje Wam bardzo za troske 
milo mi ogromnie, ze o mnie pamietacie i myslicie.
|
dobrze że dajesz znać od czasu do czasu bo wiadomo że w myślach sie powraca do każdej tu wizażanki i jesteśmy ciekawe czy wszystko OK więc zaglądaj. Na pewno się uda!!
Cytat:
Napisane przez bebe97
A po co Ci przewijak przed świętami 
|
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Chciałam go już mieć  Wyłącznie dla swojej przyjemności 
|
 wiem coś na ten temat, dlatego NIC nie kupuję praktycznie przez internet 
Dziewczyny wielkie wyprzedaże w Smyku ale takie na prawdę super. Byłam dziś na ostatnich zakupach gwiazdkowych pól dnia z mamą i ledwo żyję! Ale oczywiście kto dostał najwięcej ....???
Piotruś! Dostał buciki, komplet półśpiochów i piżamkę z fisher price i bluzę z Tygyskiem wszystko za 1/3 albo pół ceny w Smyku!
np ta piżamka za 45zł u nich w sklepie za 20 zł http://www.smyk.com/cool-club-pizama...a-dla-dzieci-p
te półśioszki z 50zł na 25 http://www.smyk.com/cool-club-spioch...a-dla-dzieci-p
9to akurat z rzeczy które ja kupiłam. POLECAM! Dużo taniej niż na wyprzedażach w sklepie internetowym.
|
|
|