Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-13, 17:31   #4753
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

hej
nadrabiam od południa, ale Filip ma dzisiaj jakiś zły dzień, jojczy i jojczy, mało co śpi, także chcąc nie chcąc opuściłam się w produkcji postów

ale dzisiaj miałam stresa rano: miałam rozmowę z szefem (przez gg) i chciał mnie przenieść do innego biura, ale wszystko dobrze się skończyło, uff; ale co sie nastresowałam, to moje

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
i Twoje nazwisko tez się tam przewijało :P
nie widziałam

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
A tymczasem mykam spać... tzn poczytać, bo inaczej nie zasnę... Wciągnęło mnie Echo winy Charlotte Link... Zaraz skończę....
ja też to teraz czytam i z wszystkich przeczytanych książek tej autorki, ta mnie jakoś najmniej wciąga

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Spakowalam nas na weekend a bylo to nie lada wyzwanie - potrzebne nam beda stroje formalne na sobote i takie, ktore mozna zniszczyc na niedziele.
a to co się będzie działo w tą niedzielę?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Swoja droga, moj malz ma kumpla ktory ma tak samo na nazwisko, myslalam, ze moze jakas rodzina ale nie macie siebie w znajomych :p
ale to TŻ nazwisko, więc może jest jakaś rodzina, o której ja nie wiem

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Zastanawiam się co dla mnie, jako matki jest gorsze:
- fakt, że Blanka płakała jak wychodziłam ze żłobka zostawiając Ją w obcym miejscu
czy
- fakt, że zrobiła mi dzisiaj "papa" i poszła sobie do innych dzieci nie zwracając uwagi na mnie
dobrze, że już się jej tam podoba na tyle, że nie płacze

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam przygode
masakra

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny, napisalam malzowi o tej szanownej pani listonoszce a ten do mnie co? 'Trzeba jej bylo gola doope pokazac'

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Jestem w domku.
dobrze, że już po

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora