Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-13, 17:39   #4442
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i

Dziewczyny, aleście się od rana rozpisały

Pszczoło, wszystkiego najlepszego

Kiara, masz rację szampony dla dzieci albo te delikatne są bardzo dobre na podrażniony skalp albo skłonny do alergii, podrażnień itp. ale...jeśli ktoś ma fatalną kondycję włosa, przesuszone, matowe z rozdwojonymi końcówkami to sam szampon niestety nie pomoże.

Gawronko, witaj w naszym gronie. Wiekiem się nie przejmuj, bo to ja należę obecnie do sekcji seniorów. Za moment wybije mi 7 po trójce

Paula, też bym poczekała do poniedziałku, jak mówi Linka , co ma być to będzie

A sprawa Linki mnie zdenerwowała tak, że dałam upust i tak mocno zszarganym dziś moim nerwom. Poryczałam się

Dziewczyny, ja mam ze znieczuleniem w drugą stronę. Dostałam to w kodzie genetycznym, bo u mnie znieczulenie działa w ten sposób, że nie mogę się wybudzić, pojawiają się komplikacje, nadmierne torsje i wymioty...poza tym nawet drobne znieczulenie u dentysty działa fatalnie. Siedzę nieprzytomna prawie na fotelu i zamiast miejscowego, czuję odrętwienie od krtani po powieki. Mój dentysta zawsze każe mi czekać w poczekalni po zabiegu a jak dojadę do domu to dać sygnał.

{Raz nawet jak damesa, po zabiegu chciałam sobie wypomadować usta, zrobiłam to na przystanku autobusowym, wsiadłam i dobrze że nie było zbyt jasno, bo dopiero w windzie zobaczyłam, jak wyjechałam od połowy brody prawie pod sam nos szminką czerwonąwyglądała m jak sztajmeska po mocno zakrapianej imprezie}

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
My jesteśmy ponad 2 lata, a czuję się, jakbym starała się już z 10 lat nawet gadałam wczoraj z mężem, dlaczego my byliśmy tacy głupi i zabezpieczaliśmy się przed ślubem trzeba było iść na żywioł
My po 2 miesiącach wiedzieliśmy, że to WNM (wielka nieskończona miłość) i się nie zabezpieczaliśmy i też nici z tego. A moja mama zawsze mówi, że kiedyś wystarczyło, że chłop się koło baby położył i już ciąża była
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora