2013-12-13, 18:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Cytat:
Napisane przez Kamel
Brydziu to bardzo szkoda, że się przeziębiłaś i teraz przeziębiona będziesz miała I? Ja byłam przeziębiona w obydwu ciążach por. 
Mam nadzieję, że Wam się uda kochana.
|
Dziekuje slonce Gin mi przepisal krople do nosa dla ciezarnych,syrop na kaszel i sprej do gardla z tymianku no i w razie goraczki Panadol. Dzisiaj popoludniu sie juz lepiej poczulam,temperatury nie mam, gardlo juz przestalo bolec tylko z nosa leci jak sobie nie zakropie...fuj nie lubie 
Wpadaj czasem...bede tesknic
Leine moze to fasolka! czekamy na tesciora, dobrze ze masz ten antybiotyk...zycze szybiego powrotu do zdrowka 
Babole kochane...
Jestem dzisiaj mega szczesliwa ,ale tez troche zestresowana...sytuacja wyglada tak:
Mam 9 pecherzykow...jeden pojdzie na zmarnowanie i niestety zrobi sie z niego cysta
8 pozostalych to wszystkie dominujace  
Endometrium na dzien dzisiejszy 8,5 mm czyli w normie   
Jutro kolejne USG i zastrzyk na uwolnienie jajeczek....poniedzialek rano lub niedziela wieczor IUI ,ale o tym dowiem sie jutro po monitoringu  
Kurcze nooooz tych osmiu musi chociaz jedeno sie zaplodnic! Nie ma wyjscia poprostu zachodze w ciaze i basta 
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK
dziewczyny dodaję wam dwa zdjęcia moich testów owu z wczoraj i z dziś pierwszy wczoraj, drugi dziś, możecie powiedzieć, czy uważacie że one są oba pozytywne, żaden, jeden, bo ja zgłupiałam, robiłam zdjęcie po kilku minutach od zrobienia
|
Pierwszy wyglada na negatywny a drugi na pozytywny bo krechy sa w tym samym odcieniu...kurcze,ale dziwne...a kiedy robilas te dwa testy?w tym samym czasie? ktory o ktorej godzinie? Jak pierwszy wczesniej a drugi pozniej to znaczy ze teraz jest juz pozytywny
2014- totalny spontan
Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]
30.07.204 - dieta Montignac I faza
|
|
|