Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-13, 18:43   #4682
brydziajones
Zadomowienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

Brydziu to bardzo szkoda, że się przeziębiłaś i teraz przeziębiona będziesz miała I? Ja byłam przeziębiona w obydwu ciążach por.
Mam nadzieję, że Wam się uda kochana.
Dziekuje slonce Gin mi przepisal krople do nosa dla ciezarnych,syrop na kaszel i sprej do gardla z tymianku no i w razie goraczki Panadol. Dzisiaj popoludniu sie juz lepiej poczulam,temperatury nie mam, gardlo juz przestalo bolec tylko z nosa leci jak sobie nie zakropie...fuj nie lubie

Wpadaj czasem...bede tesknic

Leine moze to fasolka! czekamy na tesciora, dobrze ze masz ten antybiotyk...zycze szybiego powrotu do zdrowka

Babole kochane...

Jestem dzisiaj mega szczesliwa ,ale tez troche zestresowana...sytuacja wyglada tak:

Mam 9 pecherzykow...jeden pojdzie na zmarnowanie i niestety zrobi sie z niego cysta

8 pozostalych to wszystkie dominujace

Endometrium na dzien dzisiejszy 8,5 mm czyli w normie

Jutro kolejne USG i zastrzyk na uwolnienie jajeczek....poniedzialek rano lub niedziela wieczor IUI ,ale o tym dowiem sie jutro po monitoringu

Kurcze nooooz tych osmiu musi chociaz jedeno sie zaplodnic! Nie ma wyjscia poprostu zachodze w ciaze i basta

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dziewczyny dodaję wam dwa zdjęcia moich testów owu z wczoraj i z dziś pierwszy wczoraj, drugi dziś, możecie powiedzieć, czy uważacie że one są oba pozytywne, żaden, jeden, bo ja zgłupiałam, robiłam zdjęcie po kilku minutach od zrobienia
Pierwszy wyglada na negatywny a drugi na pozytywny bo krechy sa w tym samym odcieniu...kurcze,ale dziwne...a kiedy robilas te dwa testy?w tym samym czasie? ktory o ktorej godzinie? Jak pierwszy wczesniej a drugi pozniej to znaczy ze teraz jest juz pozytywny

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora