Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudzień-najgorszy czas na zrywanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-13, 18:57   #3
ence_pence1234
Raczkowanie

Dot.: Grudzień-najgorszy czas na zrywanie...

Cytat:
Napisane przez alexandraa13 Pokaż wiadomość
Kojarzę Twoje wątki.
Któryś z kolei w ciągu niedługiego czasu i w każdym o problemach z facetem.

Nie wiem co tam takiego nakłamałaś mu, ale to nieważne. Nie zatrzymuj go, bardzo dobrze się stało.

Jeśli Twoja rodzina dowie się, że się rozstaliście to chyba mogą nieco zmodyfikować plany, żebyś nie została na wigilię sama?

A bal inżyniera...proszę Cię, czy to jest powód, żeby być z kimkolwiek??

Skończ to wreszcie raz na zawsze. Zajmij się sobą, swoimi zainteresowaniami, przygotuj się do erasmusa i odetchnij głęboko
Już mówiłam mojej rodzinie o tym, ani mama ani siostra nie zmienią planów. Koleżanka z drugiego końca Polski mnie zaprosiła i tak się nad tym zastanawiam...

Bal? Wiesz, wyobrażam to sobie, wszyscy parami, [eks?]TŻ sam/z jakąś dziunią - studiujemy razem - i kurczę z kim bym tańczyła? Głupio tak podejśc do kolegi który jest ze swoją dziewczyną/narzeczoną i zabrać go do tańca. I te słodkie wspólne zdjęcia... Przejmuję się tym. Koleżanki już zapowiedziały że mi znajdą przystojnego tancerza, ale z drugiej storny jak przyjdę z kimś takim to straszne plotki na roku będą... że ledwo zerwali już kogoś ma...
ence_pence1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując