2013-12-13, 19:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
znaczy sie ja mam 2 dni i malz tez 2 dni?
|
2 dni ma tylko jeden rodzic
Cytat:
Napisane przez fewcia
|
cudnie tupta
Neti masz pięknego synka A włosy Antoś ma podobne do mojego Wicia
Cytat:
Napisane przez Aga8484
Jak się czuję ??
Zmęczona, bez energii, trochę mnie nerka boli.
Jeszcze lekarz rodzinny nie wystawił mężowi zwolnienia na mnie i we wtorek do pracy. Dobrze że udało mu się wziąć 2 dni opieki
No i wiecie, nic przy Zuzce zrobić nie mogę nie mogę prze dwa miesiące dźwigać ciężarów powyżej 5 kg :screwy:   na ręce jej nie wezmę,przewinąć nie da rady.
Ledwo na to nasze 4 piętro wyszłam
Hje nie gada głupot. Jesteś wspaniała mama dla Poli
A najgorsze że jak nie wysikam tego kamienia to w styczniu kolejny zabieg :banghead::banghead:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
zdrówka.
Obyś szybko miała (drugi )poród za sobą. Po części wiem przez co przechodzisz bo wysikałam już 2 kamienie( jeden to taki jak 10gr tylko bardziej kanciaty, ale płaski) a trzeci mam jeszcze w sobie(chyba,że się rozpuścił).
Cytat:
Napisane przez Lenova
Hej
Moje dziecko ewidentnie potrzebuje czułości w nocy. Usypiam ją zawsze w łóżeczku, zasypia ładnie i ale co chwila jakieś stęki jęki, nie budzi się ale jęczy. Jak jest większa rozpacz to ją biorę do nas i co ? Śpi jak zabita do rana. Nie wiem w sumie czy tak zostawić czy od razu ją brać do nas do łóżka hmm
Wychodzę dzisiaj na dżamprezę do przyjaciólki na urodziny na całą noc.. nie bardzo mi się chce bo sama bez męża i bez Blanki  aczkolwiek z drugiej strony to już lata świetlne nie byłam na takiej domówce i chętnie bym poszła no i mam mieszane uczucia.Ale koniec końców idę. Tylko w co się odziać  ( bedzie tam mój były-niedoszły  )
A i bym zapomniała- martwi mnie to, że Blanka mocno rwie sobie włosy  najczęściej jak jest zła lub kiedy usypia to ciągnie się za włosy tak mocno że aż trzaskają i ona garściami je wyrywa( nie boli ją to chyba bo w ogóle nie płacze z tego powodu) , widać nawet , że ma takie porympolone włosy, rozdwojone końcówki i ogólnie porwane ;/ NIe wiem czemu tak i jak temu zapobiec bo jak jej zabieram rękę to się denerwuje.Dodam , że mnie jak złapie za kudły to też rwie aż piszcze...
|
Mój mały też się tak czasami ciągnie za włosy właśnie jak jest zmęczony i śpiący.
Udanej imprezy
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Evel, ja podczytuje wszystkie "nasze" blogi  fajnie, ze zjazd blogerek, gratuluje
Kurde dziewczyny dzisiaj jakis pechowy dzien, uspalam babla na druga drzemke i co? Wpadla moja przyjaciolka, bez zapowiedzi. Ogolem uwielbiam ttakie wizyty ale babel sie obudzil, w domu syf, mam taki parszywy humor, rozkleilam sie przy niej na maksa no koszmar, glupio mi bylo okrutnie ale co poradzic :'(
Uspalam babla po raz trzeci, jak mi go ktos obudzi znowu to qrwa ukatrupie golymi rekami, obiecuje.....
Nie wiem, co sie ze mna dzieje, chyba przez @, ale nigdy az takich wahan nastrojow nie mialam.... Normalnie siedze i wyje, poloze sie chyba spac bo tak funkcjonowac sie po prostu nie da :'(
Ehh nie zamulam juz....
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
życzę lepszego humorku
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Hejka Witam sie i na watku
Napisałam w K
Wczoraj miałam przygode kapie Julka sama w domu Tz wraca jak go juz uspie wiec jeszcze jakies 40 min do jego powrotu nagle ktos kluczami gmera no ja nic mysle moze wczesniej wrocił ale tak gmera po zamku i nic potem cos gada ale głos obcy wyjełam Julka na rece ide zobaczyc pod drzwi a tak ciemn ale ktos stoi wrociałam do pokoju wycieram , ubieram Julka dalej to samo aż w koncu kop w drzwi az zamarłam za tel i po policje mowie ze pijany bo czuc było przez drzwi i ze nie znam a sama jestem z małym dzieckiem
Przyjechali po 15 min w tym czasie gosc zszedł na dół i zadz domofonem a ze myslałam ze to policja to otworzyłam bez pytania a jak wrocił to od nowa to samo potem do sasiadki zaczoł sie dobijac ale juz przyjechali jeden wszedł do mnie i spisał dane drugi go trzymał
Julek ucieszony Panem policjantem nie chciał zasnąć potem
I tym sposobem mam drzwi w zawiasach opadniete musze na 2 zamki zamykać bo trzaskają przy najmniejszym przeciągu a Panu zafundowałem noc na wytrzezwiałce bo chyba musieli go wywiesc choc nie wiem moze do domu go zawiezli ???
|
O jejku. Na twoim miejscu to miałabym pełne gacie, bo ja z tych strachliwych jestem
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44139405]Meneq, szajka-Japonka miałam jeszcze takie kwiaty czarne dwa we włosy wpięte...[/QUOTE] Ale fajnie wyglądałaś
|
|
|