Dot.: Nocleg w Międzyzdrojach albo Kołobrzegu
Ja bym Ci raczej doradziła Międzyzdroje - jest tam o wiele ładniej niż w Kołobrzegu. Poza tym to większa miejscowość tak więc jest o wiele więcej ciekawych zabytków do odwiedzenia. Wybierasz się w zimnych miesiącach tak więc raczej nie poleżysz na plaży - ja bym postawiła właśnie na takie turystyczne miejsca
Poza tym trzeba wziąć pod uwagę, że w większych miastach nadal działają knajpki i restauracje a w tych mniejszych jedynie w sezonie.
Jeśli więc się nie chcesz nudzić to wybierz Międzyzdroje.
Na nocleg polecałabym wynająć osobny apartament - jest to o wiele wygodniejsze rozwiązanie niż hotel ponieważ masz większą prywatność. Poza tym poza sezonem jest o wiele taniej tak więc za takie mieszkanko nie zapłacicie dużo.
My z mężem byliśmy w tym roku właśnie w Międzyzdrojach (weekend majowy).
Mieszkaliśmy w tym mieszkaniu: http://miedzyzdroje.baltichome.pl/pl...a/204_06-marea
Mąż je wynalazł w internecie za co bardzo go pochwaliłam ponieważ mieszkanie było czyste, schludnie urządzone a w łazience to się po prostu zakochałam:

Chyba zastosuję taką ściankę u siebie w domu 
Trochę wysoka kaucja - z tego co pamiętam płaciliśmy jakieś 350 zł ale może w czasie zimy jest taniej niż latem?
|