Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-14, 19:55   #90
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podajci mi jakieś przepisy na dobrą saladkę na imprezę. I na coś do tej saladkę. Jutro urządzaniu urodziny Oliwce a ja nie mam pomysłu.
Może jakąś zapiekanę makaronową .

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Więc zgodnie z ZROBISZ LODA I BĘDZIE ZGODA

Mała piękna

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Monka no nie świruj ,że nie wiesz co to samogon deptana,księżycówka, bimber czy jak tam jeszcze ją zwą ,jak dobrze zrobiony to ani kaca nie ma ani głowa nie boli ,ja się na razie nie biorę za to nie chcę chałupy w powietrze wysadzić
A mój mąż już od dawna ze mną walczy że kupi wszystko i będzie robił

meble nabyte , ale oczywiście dwóch frontów nie mieli , mają dojechać w poniedziałek z mebli z różem zrobiły nam się z niebieskim , a co . Łóżko skręcone więc Olka ma gdzie kimać Reszta może jutro
Autem dostawczym na szczęście nikogo po drodze nie uszkodziliśmy , no i trzeba było sobie przypomnieć jak się biegi zmienia

Coś zakupów w tym roku nie robicie w HM ? Ja kupiłam dwie kurtki przejściowe po 60 zeta I trzy pary spodni dla Olki . Nic innego fajnego nie było .