Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-14, 20:53   #103
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

My dzisiaj jesteśmy po urodzinach babci i spóźnionym Mikołaju.
Jeszcze wizyta u moich rodziców bo babcia miała wcześniej jelitówkę i z wiadomych względów nie byliśmy a w tygodniu kompletny brak czasu.

Cała góra słodyczy właśnie została upchnięta kolanem w szufladzie.

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dla Ciebie - mój Puszek po występach w przedszkolu
piękna

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
a ja po wizycie mała ma 836 gram a ja 65 odwróciła sie głowa w dół i mam nadzieje ze numerów nie zrobi zeby sie przekrecic
Całkiem spory człowieczek. Chyba jeszcze może się parę razy przekręcić

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj obudziłam z jakimiś oczami zapuchniętymi ,nos cały zawalony ,gardło kłuje ,no masakra ,nawet nie widziałam na zegarku świcącym godziny ,myślałam że 3 ,zeszłam na dół do kuchni ,palę światło a tu 6.
Chyba muszę jednak do lekarza iść po antybiotyk ,szlag by to
Czosnku już się nażarłam teraz będę ziać siarką jak smok wawelski a wybieram się dzisiaj na kiermasz świąteczny u młodego w szkole jest , może coś kupię jak jego klasa będzie sprzedawać ,bo pieniądze idą na klasę.
Czas do lekarza

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Byliśmy na jasełkach. Michał po wejściu do przedszkola tak się wtulił i nie chciał puścić aż do czasu aż po całym przedstawieniu robiliśmy wspólnie bombki... Potem była kawa i coś słodkiego i pojechaliśmy do domu. Oczywiście popłakałam się jak głupia chociaż Misiek nie występował
Na 14 śmigam do pracy
Dobrze wiedzieć że nie tylko ja jestem niezrównoważona emocjonalnie i ryczę jak tylko widzę moje dziecko (i inne) w trakcie występów. Wystarczy że sobie pomyślę

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Jeszcze pytanie dla tych co krochamalu używają/używali
chcę małej sukienkę wykrochmalić żeby była taka :stercząca:
tą co miała na ostatnich zdjęciach, wyprać ją normalnie i potem połowe - te falbanki - zamoczyć w krochmalu??
Krochmalu nie używam. Babeczka od serwetek szydełkowych mówiła mi że żeby uniknąć smug do do usztywnienia ich używa wody z cukrem.
Jak się obawiasz to oddaj do pralni i tam ci odpicują kiechochę że hej.

Asia gdzie Cię posiało ? Jak Wercia i uszko ?

Sara gdzie się zgubiłaś ?