|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam się porannie
TZ pojechał na skoki już sobie miejscówkę zająć, co on tam do 14ej będzie robić to nie wiem 
Obiad mamy z wczoraj wiec luz z gotowaniem dziś )
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Dzień dobry
Nocka kiepska, Oskar budził się często z kaszlem i widać że ciężko mu się oddychało. O 5 wstał na dobre i pojechaliśmy na IP. No i okazało się że to zapalenie tchawicy i krtani  Jeszcze TŻ do mnie że to moja wina bo siedzę z nim w domu, że jest za mocno palone i za duszno (tak jakbym to ja w piecu paliła), potem że za długo z nim na dworze siedzę .... normalnie się wkurzyłam na niego.
mamy antybiotyk i będziemy kombinować aby wziął , bo syropy mu ciężko podać. Jak się nie uda to mamy zgłosić się po zastrzyki ;/
Niegrzeczna to kurtka będzie za rok jak znalazł 
|
ojjjj zdróweczka dla małego, że też musiało go tak zaatakować Przesyłam wirtualne całuski 
Wranes wczoraj doczytałam na telefonie Twoją wiadomość ale nie miałam sił odpisać, jest mi strasznie przykro, nie umiałam spać w nocy, jejku jakie to straszne a już myślałam, że skończyły się przykre syt. z naszymi dzieciaczkami...