Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-15, 12:06   #68
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
woow, w czwartek było koło kończące przedmiot i uwaga.... na koniec semestru mam 5 w LO nie miałam ani razu piątki chyba oliwia taka pilna, wow, przedmiot taki trudny, uszanowanko, prowadzący taki wymagający wow
wow, uszanowanko
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
jeszcze nic ruskiego nie miałam
a podlinkujesz? Bo w jednym z przybytków są ruskacze i może bym wzięła mamie, bo strasznie jej włosy lecą.
miałaś mi pokazać te przybytki
Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
hej bejbusie, jestem i ja
nie mam czasu nadrabiać ale wpadam z szokującą informacją - ZLAPAŁAM TEGO ZASRAŃCA!!
Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
wiecie w sumie historia niezbyt szalona xD ale skubany czaił się cały dzień wokół domu, bo złapałam go przed kolacją, a wczesniej 2 razy go widzialysmy, tylko nie bylysmy pewne, ze to on!
stalam w kuchni i szykowalam talerze na kolacje, hostka musiala na chwile pojechac do pracy, host jeszcze nie wrocil, dzieciaki przed TV.. i nagle sie swiatlo zapalilo na dworze ( my tutaj mam w kazdym pomieszczeniu wielkie okna, ktore są od razu drzwiami ) i patrze.. to ten sku.rwiel!! otworzylam drzwi, zamiałczał, podszedł bliżej i ja go CAP!! i do domu xd dobrze, ze dzieci nie rozumieją polskiego, bo go tak zwyzywałam haha xD

mały gnojek gratulacje, hostka urządziła bibę w domu z okazji "powrotu" kota? Pewnie oszalała ze szczęścia

minthema jest offline Zgłoś do moderatora