2013-12-15, 12:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Napisane przez oliwja
woow, w czwartek było koło kończące przedmiot i uwaga.... na koniec semestru mam 5  w LO nie miałam ani razu piątki chyba oliwia taka pilna, wow, przedmiot taki trudny, uszanowanko, prowadzący taki wymagający wow
|
wow, uszanowanko 
Cytat:
Napisane przez Inspire
 jeszcze nic ruskiego nie miałam 
a podlinkujesz?  Bo w jednym z przybytków są ruskacze i może bym wzięła mamie, bo strasznie jej włosy lecą.
|
miałaś mi pokazać te przybytki 
Cytat:
Napisane przez thePhantom
hej bejbusie, jestem i ja 
nie mam czasu nadrabiać ale wpadam z szokującą informacją - ZLAPAŁAM TEGO ZASRAŃCA!! 
|
Cytat:
Napisane przez thePhantom
wiecie w sumie historia niezbyt szalona xD ale skubany czaił się cały dzień wokół domu, bo złapałam go przed kolacją, a wczesniej 2 razy go widzialysmy, tylko nie bylysmy pewne, ze to on!
stalam w kuchni i szykowalam talerze na kolacje, hostka musiala na chwile pojechac do pracy, host jeszcze nie wrocil, dzieciaki przed TV.. i nagle sie swiatlo zapalilo na dworze ( my tutaj mam w kazdym pomieszczeniu wielkie okna, ktore są od razu drzwiami ) i patrze.. to ten sku.rwiel!! otworzylam drzwi, zamiałczał, podszedł bliżej i ja go CAP!! i do domu xd dobrze, ze dzieci nie rozumieją polskiego, bo go tak zwyzywałam haha xD
|

mały gnojek gratulacje, hostka urządziła bibę w domu z okazji "powrotu" kota? Pewnie oszalała ze szczęścia
|
|
|