Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-15, 15:38   #4554
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Strasznie fajne tytuły do sondy Tylko te o stałym pokarmie do mnie nie trafiają, bo planuję kp do marca (6 miesięcy) i ta marchewka wydaje mi się mocno odległa

Ubrałam dziś małego w dresowe ogrodniczki, taki duuuuży mi się wydaje w tym dorosłym ubranku Ogólnie wielkolud z niego - w szczególności to widać na fotce z chrzcin, którą wrzucałam już do K. Moja mama się śmieje, że to niesamowite, maluch wygląda tam normalnie jak dwulatek

Znowu się rozczulam jak na niego patrzę. Jak można być takim ślicznym i kochanym? No nie do wiary, że można tak mocno kochać
Tez tak mam patrzę na Pole i zastanawiam się skąd się w człowieku bierze tak nagle taki ogrom miłości ciagle jestem pod wrażeniem tego uczucia

A karmić chciałabym min 6miesiecy a max do roku. Tyle ze powrót do pracy moze zweryfikować moje plany (po pół roku bede szukać pracy).

Nie wiem co jest grane ale Pola je jak smok. Na kolacje 40min oba cycki i non stop przelykanie. Od 3 dni je co 2 h nawet w nocy. Spaaaaac! Ona normalnie jadła 10min 1 cycek i do widZenoa a w nocy budziła się tylko raz.. Możliwe ze to skok?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Takie jest założenie, bo jak wyjdzie to i tak życie pokaże. Mojej mamie zanikł pokarm jakby nigdy nic w 5 miesiącu więc nie ma gwarancji, że ja będę miała cały czas.

Z tego co się dowiadywałam 6 miesięcy to najbardziej optymalny czas. Jeśli mały będzie ładnie siadał to zaczniemy już rodzinne posiłki

Bardzo współczuję, że na dzień dobry musiałaś usłyszeć najczarniejszy z możliwych scenariuszy. Horror dla matki.
Jak z oczkami i uszkami będzie wszystko dobrze to warto udać się do innego neurologa, zapytać jak on to widzi.
Mojej mamie tak samo - ni z gruchy ni z pietruchy po miesiącu. Wiec ja nastawiałem się na to samo bo jednak genetyka robi swoje. Póki co jest ok - nie dokarmilam małej ani razu, mleka jest wystarczająco i ładnie przybiera. Oby jak najdłużej..

Btw Anegl - pamietam jak się urodził Twój maluch i zalilas się jeszcze w szpitalu ze nie masz mleka. A tu proszę jaki koksik na Twoim mleku się zrobił

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-12-15 o 15:40
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora