Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Napisane przez nati-mo
Mniam  Fajne te Twoje włosy. Czy ten balsam z dziegciem śmierdzi?
Teraz zabieram się za testowanie Fitomedu dla suchych i normalnych, i jak na razie jestem zachwycona 
|
Dzięki wszystkim się podobają, ale najbardziej się cieszę z tego, że mąż mi je zachwala często, a on raczej z tych jest że co bym na głowie miała to nie zwróci większej uwagi (przynajmniej tak do tej pory myślałam) 
Ja denkuję powoli GP sądziłam że na dłużej starczy, ale ktoś mi go podbierał ostatnio go szybko ubywało, więc muszę znów stawiać daleko od prysznica, albo w swoim pokoju 
Tak ten balsam z dziegciem śmierdzi, ale chyba z każdym użyciem mniej (lub człowiek się przyzwyczaja). Najbardziej czuje mąż, ja mu przy filmie leżę na ramieniu a sama zainteresowana czyli ja czuję tylko przy nakładaniu albo zaciąganiu się zapachem włosów z kosmykiem przy nosie. Za pierwszym razem zapach odpuścił po 2-3 myciach, a teraz dużo bledszy, chyba że mniej go teraz nakładam, bo łupieżu coraz mniej było, a teraz nic 
Gdzie i za ile kupiłaś Fitomed?
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------
Cytat:
Napisane przez martaakow
Ja mam 2B
|
Jak określacie typy skrętu? Ktoś określi mój?