2013-12-15, 19:04
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najfajniejsze i najmniej odpowiednie prezenty dla dzieci.
Cytat:
Napisane przez Suvia
Ja może nie napiszę o konkretnym prezencie tylko o sposobie załatwiania kwestii prezentów. Otóż - nieprzemyślane totalnie kupowanie "wspólnych" prezentów dla dzieci. Mam siostrzeńca 4 lata młodszego i wprost uwielbiałam kiedy ktoś kupował nam wspólny prezent. Jeszcze jakbyśmy mieszkali razem  ale nie mieszkaliśmy i nagle dostawaliśmy wspólną grę (nie mówiąc juz o tym, ze wybór takiej gry odpowiedniej jednocześnie dla 6-latka i 10-latki był zazwyczaj baaaardzo trafiony...). No i co, mieliśmy ja sobie piłą podzielić po świętach?
|
o kurka wodna... z czapy pomysł, faktycznie współczuję
Kiedyś zakładałam wątek o tym, czy dawać prezentu wspólne rodzeństwu - różne odpowiedzi padały. doszłam do wniosku, że wiadomo - każdy chce mieć swój własny podarek i wspólny może być jako... dodatek jakiś? no albo coś, co faktycznie nie ma sensu dawać każdemu osobno
Cytat:
Napisane przez GoodNight
U mojej 4 letniej siostrzenicy w przedszkolu wpadli na pomysł żeby od Mikołaja dziewczynki dostały lalki z Monster High. Totalnie z dupy pomysł.
|
brrr
-------------------
głupi prezent - dany na wyrost, mocno na wyrost, typu scrabble dla nieczytającego jeszcze dziecka... zdecydowanie bardziej wolałabym kupić kolejną figurkę littlest pet shop (przykładowo), choćby to miała być setna figurka 
Albo - kupienie byle czego w sklepie po 5zł, bo nie wypada przyjść z pustymi rękami bez sensu, badziewie w sklepie totalne, wolałabym dać (i aby moje córy dostały) po jajku niespodziance...
Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Czas edycji: 2013-12-15 o 19:05
|
|
|