Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-15, 20:11   #4998
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44171978]

Aga, ja od tygodnia nie karmię, a Dorcia nadal gardzi mm nawet waniliowe kupiłam! i nic...
-------------------------
Mamy nową umiejęętność Dorotki! siedzi i pięknie z siedzenia przewraca się (świadomie!) na brzuszek, gdy np. czegoś dosięgnąć nie może. I coraz stabilniej staje na czworaka i mam wrażenie, że do świąt ruszy z raczkami!

[/QUOTE]
to czym karmisz małą?
brawa dla Dorotki

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

musze wam cos opowiedziec

no, zachcialo mi sie drugiego chuscioszka, coraz czesciej zaczynam tak mega realnie o tym myskec ;-)
uhuhuhu, sie BRAC DO ROBOTY WOBEC TEGO
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

Tak na szybko co u nas - Maja już chodzi jak mała wyścigówka i mam urwanie głowy z nią
Zaczęłam robić przygotowania na roczek
idę trochę poczytać Was
Po cichu zazdorszcze tego samodzielnego chodzenia Bartulo nadal asekurant, wstanie sobie a potem lapke wyciaga i czeka, zebym podeszła i dała palec jak idzie korytarzem i go puszcze to przejdzie pare kroków, dopóki sie nie zorientuje, ze sam- wtedy kalpendupen

net mi muli

Aga, ja czytałam w tym tygodniu : "Szczęśliwy pech " Iwony Banach. Lekka, łatwa i przyjemna a ze smiechu płakałam bez mała. takze polecam

Mała bardzo wspolczuje tych poranionych dloni, mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie

Black,
gratuluje miło spędzonego wieczoru

Illusion, niech katar ucieka od Igusia

zapomniałam napisac- Bartulowi wychodzi ostatnia dwojka z kompletu, tak mnie dzis ugryzl w ucho, ze prawie jajo zniosłam

mam nową klawiaturę, gdzie alt jet megakrotki, w zwiazku z czym ciagle zamiast niego wciskam spacje i musze poprawiac
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora