2013-12-15, 20:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44171978]
Aga, ja od tygodnia nie karmię, a Dorcia nadal gardzi mm nawet waniliowe kupiłam! i nic...
-------------------------
Mamy nową umiejęętność Dorotki! siedzi i pięknie z siedzenia przewraca się (świadomie!) na brzuszek, gdy np. czegoś dosięgnąć nie może. I coraz stabilniej staje na czworaka i mam wrażenie, że do świąt ruszy z raczkami!
[/QUOTE]
to czym karmisz małą?
brawa dla Dorotki 
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
musze wam cos opowiedziec
no, zachcialo mi sie drugiego chuscioszka, coraz czesciej zaczynam tak mega realnie o tym myskec ;-)
|
uhuhuhu, sie BRAC DO ROBOTY WOBEC TEGO 
Cytat:
Napisane przez e_vel
Tak na szybko co u nas - Maja już chodzi jak mała wyścigówka  i mam urwanie głowy z nią
Zaczęłam robić przygotowania na roczek 
idę trochę poczytać Was 
|
Po cichu zazdorszcze tego samodzielnego chodzenia Bartulo nadal asekurant, wstanie sobie a potem lapke wyciaga i czeka, zebym podeszła i dała palec jak idzie korytarzem i go puszcze to przejdzie pare kroków, dopóki sie nie zorientuje, ze sam- wtedy kalpendupen 
net mi muli 
Aga, ja czytałam w tym tygodniu : "Szczęśliwy pech " Iwony Banach. Lekka, łatwa i przyjemna a ze smiechu płakałam bez mała. takze polecam
Mała bardzo wspolczuje tych poranionych dloni, mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie 
Black, gratuluje miło spędzonego wieczoru 
Illusion, niech katar ucieka od Igusia 
zapomniałam napisac- Bartulowi wychodzi ostatnia dwojka z kompletu, tak mnie dzis ugryzl w ucho, ze prawie jajo zniosłam 
mam nową klawiaturę, gdzie alt jet megakrotki, w zwiazku z czym ciagle zamiast niego wciskam spacje i musze poprawiac 
|
|
|