2013-12-15, 20:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina
Hej wróciliśmy z kina byliśmy na "Don Jon" ile tam seksu było ale fajny film ja tam lubię takie 
a zaraz "pretty woman" będzie
Cytat:
Napisane przez debraM
łono matulu, ale miałam weekend  Nie wiem czy pamiętacie, ale Tż po nieudanym ostatnim cyklu kazał żebym go wczesniej uprzedziła o dniach płodnych no, a ja je 'zaplanowałam' na ten weekend i tak tez mu powiedziałam... Po tym weekendzie czuje sie zgwałcona  Przyjechaliśmy w środku nocy po 5h w samochodzie, kładę sie do łóżka odwracam tyłkiem i mmyślałam ze Tż mnie udusi. Powiedział ze tak łatwo nie bedzie  Pozniej rano zaspał, myślałam ze bedzie zły, szybko sie zbierze i ucieknie, a on za telefon i dzwoni, ze sie spóźni, bo go wazne sprawy rodzinne zatrzymały i znowu sie rzuca na mnie  No wzięło go, nie powiem ... Najlepsza była jego mina przed wyjazdem jak mu powiedziałam ze było jeszcze za wcześnie 
|
wow! to ostro 
Cytat:
Napisane przez kotka34
no napewno przeciez film musi sie dobrze skonczyc a wiecie co w swieta znowu bedzie kewin
|
znowu??? 
Cytat:
Napisane przez Leine
Dzięki, mdłości trochę mniejsze, pierwszy raz od x czasu mnie dopadły, zupełnie nie wiem czemu
Córa chora na maxa, dawno nie miałam takiej chorowitki, jeszcze pierwszy raz ma kaszel, ale na szczęście się odrywa, daje jej syropek... jutro chyba pójdę do lekarza po leki- fajnie, bo będę mieć już na zapas, a tu za friko jest 
Jeszcze ryczy z byle powodu, że jej winogronko spadło, bo jej się coś zakazało... jeść nie chce wcale... leki też niechętnie bierze, jutro się bawić nie będę, czop w  i tyle
czekamy na wieści!!!!!!! 
|
zdrówka dla córci!
|
|
|