2013-12-15, 21:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
najpierw poodnoszę się do tematów z zeszłego wątku 
Cytat:
Napisane przez marsi11
wiecie jaki tort zamówił TZ na roczek?  w barwach klubu Sląska 
|
wiem, że Ci nie do śmiechu ale  
Cytat:
Napisane przez hje
Nancy, cudny film, a końcówka... 
|
cieszę się, że się podobało 
Cytat:
Napisane przez iffonka7
hej
nawet nie wiecie jak miło mi słyszeć takie miłe słowa na przywitanie, o TŻ na razie nie mam siły pisać w k. bo za dużo tego, powiem tylko że cigle kłócimy sie o kase,
|
beznadziejna sytuacja ale może tak jak dziewczyny radzą, kup sama prezent.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Dosc mam palanta, niech sobie nowej baby szuka!! My z mala spalysmy dzis w salonie na sofie... Kazdy weekend idiota musi spieprzyc   Wszystko spieprzyl 
|

przeczytałam już dlaczego i nic tylko 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Bardzo proszę o kciuki jutro 
O 11.30 idziemy z Darią do szpitala na badanie- scyntygrafie nerek. Oby było wszystko ok 
|
kciuki zaciśnięte 
Cytat:
Napisane przez Aga8484
UWAGA !!!
Dziewczyny tak w ogóle to muszę pochwalić mojego męża    klask i: bardzo dobrze sobie poradził, wszystko sobie zorganizował, z Zuzką złapał taki świetny kontakt, że ona wszędzie za nim łazi.
Kocham Go   
|

Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Hej
Iguś ma katar  Dopiero co wyzdrowiał. I to przeze mnie
|
nie zadręczaj się KOchana, przecież to nie Twoja wina... ściskam mocno i zdrówka dla chorowitka 
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
ożesz qrwa  doczytałam resztę, powiem szczerze. że nie za fajno to wyglada kochanie  ja tez słyszalam "pakuj sie i wypier..." az wreszcie to zrobi lam a teraz co? prosi o to zebym wrocila, bo przeciez -cytat: " mnie kocha i nie jestesmy sobie obojetni, a czas działa na naszą niekorzysc bo sie coraz bardziej oddalamy" koniec cytatu. Tulam mocno i mam nadzieje, ze sobie poukładacie wszystko.
|
ten to ma tupet 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44171978]
Mamy nową umiejęętność Dorotki! siedzi i pięknie z siedzenia przewraca się (świadomie!) na brzuszek, gdy np. czegoś dosięgnąć nie może. I coraz stabilniej staje na czworaka i mam wrażenie, że do świąt ruszy z raczkami!
[/QUOTE]
jak wystrzeliła panienka
|
|
|