Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wytrzymam dluzej z facetem matki !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-15, 22:15   #42
DopplegangerEddarda
BAN stały

Dot.: Nie wytrzymam dluzej z facetem matki !!!

Cytat:
Napisane przez Kamil_97 Pokaż wiadomość
za 2 tygodnie koncze 16 ale do poprawczaka nie chce isc za rozwalenie lba Jackowi. boje sie ze on mi w koncu przywali ale nie bede go lał kastetem albo innym bejsbolem

moja dziewczyna tez ma ojczyma, mowi do niego tato, gosc jest swietnym dobrym czlowiekiem, pokochal Asie jak corke.

mama Asi mowi ze jak pogadam z wychowawcą i dyrektorką to mnie zgloszą do mopsu a oni mnie zabiorą do jakiejs placowki, nie chce isc do domu dziecka, to prawda jest??
jak ten mops czy niebieska linia mogą mi pomoc??

chcialbym zeby w domu bylo tak jak kiedys, zeby mama pogonila Jacka w cholere. ja juz nie wytrzymuje, siedze w pokoju i tylko nasluchuje kiedy on wpadnie i zacznie sie drzec. dzis sie rozdarl ze nachlapalem wodą w lazience jak sie kapalem, no ok nachlapalem, moglem to sprzatnac fakt, ale czemu mama mi o tym nie powie tylko on?? i czy nie mozna powiedziec normalnie spokojnie idz posprzataj tylko trzeba mnie wyzywac ze debil jestem?? no i jeszcze mnie za szczeke zlapal i z tekstem "zostaw taki syf jeszcze raz to ci za**bie"

Dlatego mówię, że jeżeli już to zabezpieczyć się tym, że mówiłeś pedagog np. o tym. W razie czego.

Wiesz, w kwestii tego co zrobisz jeżeli kiedyś Cię uderzy to twoja sprawa. Ale ja nie wystałbym bezczynnie. Pomoc w kwestii metalowej rurki, klucza była tylko podpowiedzią bo z tego co piszesz wątpię żebyś miał doświadczenie w biciu się. Po prostu nie chciałem, że ty mu oddasz a on ci wpieprzy w razie czego.

Jeżeli następne 2 lata miałyby takie być to chyba bym wolał nawet do jakiejś placówki. Już NIGDY nie miałbyś z matką i z konkubentem do czynienia jeżeli byś nie chciał. Mógłbyś zmienić szkołe np. Słyszałem, że po zawodówkach do pracy w Niemczech ze znajomością języka biorą na naprawdę bardzo dobrych warunkach.

Głupotę obcych osób mogę znieść. Ale głupoty bliskich osób gdy próbuje pomóc znieść nie potrafiłem i nie potrafię.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Bardzo przykre jest to co piszesz Kamilu. Takim to powinni jajca obciac doslownie moze by sie uspokoili. Mysle ze Twoim jedynym wyjsciem jest zgloszenie gdzies sprawy, w sumie masz tylko 16 lat. Trzymam kciuki
Nie, może jakby Kamil wyglądał jak ja w jego wieku ( 180 wzrostu, zaprawione 90 kg) to gadał by zupełnie inaczej. Mocny bo sadzi się do chudego nastolatka nie mającego doświadczenia w biciu się, bojącego się go.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując