Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-15, 23:13   #4609
kama1987
Rozeznanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Nie miałam kiedy nadrobić wcześniejszego tygodnia. Zuzi od paru dni się coś odwidziało i jak przesypiała całe noce,to teraz się znowu budzi 2-3 razy w nocy na jedzenie. I od 3 dni jak ma usnąć to niemoże i płacze po ok. godzinie Nie mam pomysłu co zrobić żeby jej pomóc.

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
laski, mam zagwozdkę...
mam jeszcze kilka pieluch Pampers w rozmiarze 2 i 120 szt 3 i dumam czy kupić jeszcze 2 np z Dady czy już 3 zakładać, tym bardziej ze jakieś duże są... młody waży ponad 5 kg...
Ja Zuzi dokupiłam jeszcze Dady 2, bo jednak Pampersy 3 są trochę za duże na nią. Przekonałam się o tym, jak byłyśmy na rehabilitacji i Zuzia posikała rehabilitantce spodnie, tzn. wyciekło jej A napewno nie był pełny bo wymieniałam 30 min wcześniej.
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Hej.
Jestem na bieżąco.

Mam pytanie: dopajacie swoje pociechy wodą z glukozą?

U mnie sajgon przez tą glukozę. Ja nie chcę podawać- wczoraj mama się śmiertelnie obraziła bo stwierdziła, że Małej chce się pić. We wtorek, środe podałam butlę z glukozą i zrobiły się problemy bo Mała nie chciała do cyca ( do smoka z butli tak !!!) i po tym stwierdziłam, że nie będę dawać. U mnie kp.
Ja małej czasami daję samą wodę, na początku się krzywiła i robiła śmieszne miny, ale teraz pije. Tylko ja jej daję może z 20 ml na 2 dni.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
To pierwsze 10 ml soku jablkowego gerbera za nami. Nastapil efekt w postaci wyczekiwanej od 3 dni kupy...
Ja dałam Zuzi parę kropelek i troszeczkę jabłka startego (TZ chciał) ale efektu niestety nie było. Ja czekam od 4 dni... I termometr też nic nie pomógł. A widać było dziś że jej się chce bo się prężyła. Macie jakieś pomysły jeszcze, co zrobić??
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora