Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Komentarz na facebooku - powód do kłótni?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-15, 23:54   #5
gretelka
Raczkowanie

Dot.: Komentarz na facebooku - powód do kłótni?

Cytat:
Napisane przez Yin Pokaż wiadomość
Wywal facebook'a bo to g...o rujnuje Ci życie.
Serio - z powodu jakiegoś błahego komentarza masz dość swego faceta ? Stuknij się w czoło....
Nie mam go dość, chciałam tylko żeby sobie to przemyślał, a odbierać nie chciałam, żeby się nie kłócić. Naprawdę nie uważacie, że to jest nie w porządku, jak mąż komplementuje jakieś inne kobiety? Jeszcze takie, których ja nie znam i pewnie nigdy nie poznam?

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Powiem tak - też bym była pewnie niezadowolona, bo również jestem zdania, że tego typu komentarze facet sobie powinien darować, jeśli jest w związku. Zwłaszcza, że zamiast ,,śliczna jak zawsze" można przecież napisać ,,świetne zdjęcie" czy cokolwiek bardziej neutralnego... Ale Twoja reakcja była mocno nieadekwatna i nieodbieranie od niego telefonów jest bardzo dziecinne. Moim zdaniem - oddzwoń, powiedz, że ochłonęłaś, że zdajesz sobie sprawę że przesadziłaś, ale jednak prosiłabyś go, żeby pewne komentarze pod zdjęciami koleżanek sobie darował, bo nie czujesz się fajnie. I tyle.
Dzięki za zrozumienie właśnie chodzi mi o to, że mógł jakoś inaczej ten komentarz sformułować...
gretelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując