2013-12-15, 23:58
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz.XI - TŻtówki i ex-TŻtówki
Cytat:
Napisane przez Hikaru
Dysia, też tak mam, jeszcze jedna panna, która kręciła z TŻ kiedyś, ok. pół roku temu pytała się TŻ czy nie pożyczy jej naszej wspólnej książki i myślałam, że jej yebne, tepa siksa 
|
Mnie szczególnie wkurza ostatnia ex, jak coś polubi albo skomentuje na profilu TŻta
Ostatnio napisał na jej tablicy z okazji urodzin "wszystkiego najlepszego" to ta zalajkowała i jeszcze napisała, że dziękuje. A nikomu nie dziękowała.
Kiedyś raz na jakiś czas pisała do niego jakieś wiadomości, ale już się chyba względnie ogarnęła i nie wypisuje.
Jak zaczęliśmy się na nowo intensywnie spotykać z TŻtem i jak już wróciliśmy do siebie to wkurzała mnie tym, że co parę dni pisała do niego wiadomości w stylu: Co robisz? Śpisz już? Będę w twoich okolicach, może się spotkamy? Może jest jeszcze dla nas jakaś szansa?
Wrr. Nie cierpię tej laski.
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;44174947]Powiedziałam mu. Oczywiście zaczął się wykręcać, że chciał dobrze, a ja to popsułam :/ ale do cholery ciężkiej! Jest tyle zapachów na rynku! Niech wybierze coś co mu się równie podoba, bo ja się mu chcę kojarzyć ze mną, a nie z jakąś dziewczyną z przeszłości [/QUOTE]
Niby w jaki sposób to popsułaś? Dobrze zrobiłaś.
|
|
|