2013-12-16, 08:48
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i
Cytat:
Napisane przez Kiara_kier
ja też nie. Tzn. lubię choinkę z bombkami i całą resztą, lubię rmf święta, lubię śnieg w święta, lubię robić prezenty TŻtowi, ale NIE lubię dzielenia się opłatkiem, tego zadęcia i siedzenia przy stole, sztucznych uśmiechów, tego pośpiechu "szybko, trzeba zdążyć przed przyjazdem gości!" i pospolitych pytań: "co słychać?", "jak tam w pracy/na uczelni?".
|
Cytat:
Napisane przez gawronka
Ja też nie lubię świąt, zwłaszcza składania życzeń a teraz w ogóle na siedzenie z rodziną ze sztucznym uśmiechem na twarzy nie mam ochoty. Wolałabym się zaszyć w domku, ale świątecznych smakołyków bym sobie nie odpuściła  Uwielbiam za to całą otoczkę - świąteczny wystrój. Jest w tym jakaś magia 
|
Ogólnie choinka, rmf święta, śnieg, te wszystkie dekoracje, to lubię, ale zupełnie nie jestem w stanie strawić tej atmosfery, tym bardziej że w domu rodzinnym nigdy nie robiliśmy takich naprawdę świąt, tzn wigilia była, ale od kilku lat nie dzielimy się nawet opłatkiem, bo moi rodzice są wiecznie skłóceni, oni się wręcz nienawidzą, ale dlaczego my (czyt.dzieci) mamy przez to cierpieć? Zawsze zazdrościłam ludziom, którzy mają "normalnych" rodziców, jakoś te święta inaczej wyglądają.. ehhh :/
Cytat:
Napisane przez Lucy31
A wiecie co jej lekarz powiedział? "A po co Pani okres? trza się cieszyć, że nie ma, kobiety go ponoć nie lubią" 
|
No co za gość.. rozszarpałabym takiego.. :/
Cytat:
Napisane przez malinka1984
Witajcie wieczornie,u Nas już święta.

|
ładna choinka
waga: 2790g
długość: 54cm
    : love:
|
|