Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-16, 07:54   #447
Lindsay_
Raczkowanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez kasiuulad Pokaż wiadomość
nieśmiało chciałabym dołączyć do sierpniowych mamuś
na początku witam wszystkich bo jestem tu pierwszy raz
napisałam, że nieśmiało, ponieważ potwierdzenia jeszcze nie mam bo na przedpotopowym usg u mnie w przychodni nic jeszcze nie było widac ale test(3.12) wyszedł pozytywny i tak jak w poprzednich ciązach objawy mam już od dłuższego czasu, tj mega sennośc i bolące piersi,
na kolejna wizytę lekarz kazał mi przyjsc przed sylwestrem ale chyba nie wytrzymam i pójde gdzieś prywatnie zeby zobaczyc serduszko...
A tak wogóle to mam na imie Kaśka, mam 31 lat i to moja trzecia ciąża
Mam dwóch synów: 5 i 3,5 wiec teraz mam nadzieje na córke ale trzeci chłopak też bedzie ok
wg moich obliczeń termin bede mieć ok 15.08.2014 ale ciężko mi ocenić poniewaz mam bardzo nieregularne cykle(28-47 dni), ostatni okres 4.11 ale końcem listopada miałam juz objawy ciążopodobne wiec obstawiam ze koło 20 "zrobiliśmy Zuzię" jak to okreslił mąż
niestety poprzednio miałam cesarki wiec teraz tez mnie to czeka - wiec zapewne urodze poczatkiem sierpnia...
na razie tyle
pozdrawiam wszytskie sierpniowe mamusie
Witamy Też dołączałam niepewnym krokiem Wiadomo byle było zdrowe ale dziewczynka mająca dwóch starszych braci, bardzo fajnie by było

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jutro moja pierwsza wizyta u ginekologa z związku z groszkiem. O co powinnam zapytać, co powinnam wiedzieć, jak się przygotować? Czy lekarz weźmie mnie na samolot czy będzie tylko pogadanka? Mój narzeczony naciska, że chce iść ze mną do gabinetu, czy to nie będzie kłopot? Pomocy!
Ja jak byłam to lekarz sam pytał dużo i sam mówił.. na szczęście. Mnie zbadał na tym fotelu 'ręcznie' a potem USG dopochwowe..
Cytat:
Napisane przez anafora12345 Pokaż wiadomość
Hej czy można się przyłączyć ???
Sądze ze nie bedzie problemu z dołączeniem Witamy Pierwsza ciąża? Planowana?

Lindsay_ jest offline Zgłoś do moderatora