Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy nowy rok nastanie to dwa lata nam zostanie czyli PM 2016! Cz. 4 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-16, 08:28   #144
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy nowy rok nastanie to dwa lata nam zostanie czyli PM 2016! Cz. 4 :D

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Ją też jakbym sie jakimś cudem zareczyla to zmienię status na fcb ale dopiero jak powiem o tym osobiście wszystkim moim bliskim przyjaciołom. Nie chce żeby się dowiadywali z fcb tylko od nas samych poza tym to poczekam z tym faktem do zakończenia studiow żeby plotkary na moim roku nowego tematu do płot nie miały

Ją się kiedyś spotykalam z facetem starszym 7 lat i to była za dużą dla mnie różnica roznijalismy się w priortetach życiowych. Moj ex byl rok starszy i znów wiele razy mi powtarzal że jestem dla niego za dorosła pod wzgl myślenia i priorytetow. Zobaczyłam to po rozstaniu dopiero. Potem też spotkałam się z 2 lata starszym i bylo już lepiej bo bardziej podobne priorytety ale jeszcze nie to. Dopiero 4.5 roku starszy Tz w pełni mi odpowiada chociaż czasem widzę ta różnice że ją jestem jeszcze na studiach a on nie i to trochę inny etap życia ale za pol roku już się wyrównamy
My tak właśnie zrobiliśmy... najpierw wszyscy znajomi i rodzinka a poźniej na fb... ale cóż... ploty były że w ciąży jestem... i akurat miałam staż gdzie do szkoły chodziłam i miały laski temat byłam 6 miesięcy i się brzuszka nie doczekaly

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora