Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-16, 09:01   #448
anafora12345
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Sądze ze nie bedzie problemu z dołączeniem Witamy Pierwsza ciąża? Planowana? [/QUOTE]
Tak pierwsza ciąża a czy planowana hm i tak i nie . W lutym minęło by 6 lat odkąd staraliśmy się o dziecko przez ostatni okres czasu bardziej skupiłam się na innych rzeczach w tym odchudzaniu . W styczniu mieliśmy ponownie zacząć starania ( chodzi mi o leki wspomagające) ale w piątek 13 -go przyszłam z pracy i tak mnie tknęło żeby zrobić test i wyszły 2 kreski . Na drugi dzień wizyta u lekarza i potwierdzona ciąża . Wg OM to 5 tydzień wg USG 4 tydzień i 4 dni . Więc 28 czeka mnie wizyta i sprawdzenie czy serduszko bije . Mam bóle podbrzusza i lekarz przepisał duphaston 3x dziennie . Termin to 16.08.2014 ale jak wszystko pomyślnie się ułoży to termin będzie szybciej przez cc

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

[QUOTE=kasiuulad;44175795]a tak z innej beczki...po awatarach widze sa tu włascicielki goldenow u nas tez jest 5 miesieczny łobuz tej rasy wiec w sumie to tak jakbym troje dzieci miała...

No i ja mam Goldenkę 2,5 letnią i co najważniejsze uwielbia dzieci .