2013-12-16, 20:23
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nie wytrzymam dluzej z facetem matki !!!
Cytat:
Napisane przez Kamil_97
u pedagog bylem, ona jest strasznie dziwna, jeszcze nie slyszalem zeby komus pomogla w naszej szkole. Olala mnie ze przesadzam bo jeden siniak na ramieniu to nie przemoc, mam mame zrozumiec bo ma prawo do szczescia. No ma, ja sie cieszylem jak zaczela dbac o siebie i szukac kogos ale ten typ to jest jakas porazka. Nie spodziewalem sie ze jej randkowanie sie tak skonczy. nie poznaje jej odkad jest z Jackiem. z rodziny mam tylko wujka to brat mamy i powiedzial to samo co pedagog. tylko moja dziewczyna i jej rodzice potraktowali mnie powaznie tyle ze wg nich jak sie zglosze do mopsu to pewnie mnie zabiorą do jakies placowki a ja nie chce sie wyprowadzac z domu, niech ten typ stad wywala, to ja tu mieszkam nie on, nie chce mu ustepowac miejsca. No moze i reaguje nerwowo i go denerwuje ale to on zaczyna. ja siedze u siebie cicho a on wchodzi i sie drze na mnie i jeszcze do mnie ostatnio z tekstem "ktoregos pieknego dnia nie wytrzymam i ci przy****ole" a mama na to ze to bedzie moja wina bo mu daje powody zeby mnie uderzyl. Czy ja naprawde az taki zly i beznadziejny jestem bo juz sam niewiem?? ja sie zloszcze wiem ale tak na serio to mi sie plakac poprostu chce, raz sie nawet poplakalem przy mamie mojej dziewczyny to mnie przytulila, obca osoba, a moja mama to tylko wtoruje Jackowi i drze sie na mnie razem z nim
|
KAMILU, proszę, skontaktuj się ze mną na priv-ie! Z pewnością damy radę!
|
|
|