2013-12-16, 19:24
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Hej Dziewczynki!
Widzę, że prawie u każdej ten trzeci trymestr daje w kość - może to tak natura wymyśliła, że mimo iż poród bolesny, to jednak się za nim tęskni i go chce, bo z brzuchem juz bardzo cieżko Trzymam za Was kciuki, żeby było jak najmniej dokuczliwie!
Aaa, i śmiało korzystajcie z kas pierwszeństwa, siedzeń w autobusach, wejść bez kolejki - kiedy jak nie teraz!!!?
Co do rodzeństwa to od poczatku wiedziałam, że nie chce by Ola była jedynaczką. Zależało mi na małej różnicy wieku, ale w sumie 3 lata to tez znosnie. Ja mam 6,5 roku starszego brata. W dzieciństwie byłam w niego wypatrzona jak w obrazek, pózniej nasze relacje nie były najlepsze, bo traktował mnie jak młodszą, glupszą siostrę, która na niczym sie nie zna. Aż tu po studiach jakoś do siebie sie zblizylismy - tzn nie jest to codzienny kontakt (mieszkamy w roznych miastach) ale wiem że moge na niego liczyć w każdej sytuacji i jeszcze na dodatek moj tz bardzo go lubi i chyba częściej dzwoni niż ja Nie wyobrażam sobie nie mieć brata!!!
U mnie stres! Sąsiad (roczny chłopczyk) ma aktualnie aktywną cytomegalię (wlasnie wrócili z nim ze szpitala). Ja nie robiłam cmv ani teraz ani w poprzedniej ciazy i nie wiem czy juz to przechodzilam czy nie. Jutro mam wizytę w klinice chorób zakaźnych - mam mega stres z tego powodu. Na domiar złego kaszlę i gorzej sie czuje od paru dni - pewnie Ola przyniosła coś ze żłobka, ale ja sobie swoje juz dopowiedzialam Bardzo sie boję
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|