2013-12-16, 19:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
witam się i ja 
Lista spamerów
Cytat:
Napisane przez debraM
Ja to pisałam  Pisałam sama do siebie  Bo wyczytałam, że magnez wpływa dobrze na wzrost endometrium, ale źle wpływa na śluz, bo zmniejsza jego ilość. Chodziło mi o to, że nie mam śluzu płodnego i nie zapowiada się na owulkę i może to przez magnez, więc przestanę go brać 
|
kochana ja teraz odstawiłam magnez dobrze sobie co jakiś czas robić od niego przerwy. Ja go biorę, bo często boli mnie serce (na tle nerwowym) i mam zalecenie od lekarza, że wtedy mam brać magnez teraz mnie nie boli od x czasu więc odstawiłam 
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Cześć - chciałam się pochwalić Wam babolki więc wklejam tekst z mamusiowego forum:
Noo... i ja też już po wizycie.
Moje drogie - mój syn (tak, tak, na 100% to syn - dziś wyraźnie nam pokazał co ma między nogami ) waży już pół kilo  - kręcił się, wiercił. Stan wód płodowych o wiele lepsza niż poprzednio (ale to dzięki temu, że piję prawie 3 l wody codziennie). No... wszystko w porządku, serduszko zdrowe i dzidziuś sobie rośnie jak na drożdzach 
Poniżej fota 
|
woooooooooow 
jakie imię stawiacie??
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK
ja nie zakładam nowego wątku,bo za rzadko kiedy jestem w ostatnim czasie.
Leine czyli co,w końcu nie poszłaś z małą do tego lekarza? a tak w ogóle to tam przyjmująPolacy?
jak tam Twoja infekcja?
|
poszłam, czekałam, ale nie chciałam iść znów do niemry i prosić się aby weszła ze mną polka na tłumaczenie pójdę sobie jutro, po ostatniej wizycie piątkowej podziękowałam za proszenie się, o! Nie byłam przygotowana na niemkę, od jutra zacznę nosić ze sobą słowniczek 
Jutro pójdę na 15.30 i znów czekanie pod gabinetem 40 min... 
a infekcja się trzyma, czuję świąd i kupię globulki po @
|
|
|