Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-16, 19:25   #25
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

witam się i ja

Lista spamerów

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja to pisałam Pisałam sama do siebie Bo wyczytałam, że magnez wpływa dobrze na wzrost endometrium, ale źle wpływa na śluz, bo zmniejsza jego ilość. Chodziło mi o to, że nie mam śluzu płodnego i nie zapowiada się na owulkę i może to przez magnez, więc przestanę go brać
kochana ja teraz odstawiłam magnez dobrze sobie co jakiś czas robić od niego przerwy. Ja go biorę, bo często boli mnie serce (na tle nerwowym) i mam zalecenie od lekarza, że wtedy mam brać magnez teraz mnie nie boli od x czasu więc odstawiłam
Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Cześć - chciałam się pochwalić Wam babolki więc wklejam tekst z mamusiowego forum:

Noo... i ja też już po wizycie.
Moje drogie - mój syn (tak, tak, na 100% to syn - dziś wyraźnie nam pokazał co ma między nogami ) waży już pół kilo - kręcił się, wiercił. Stan wód płodowych o wiele lepsza niż poprzednio (ale to dzięki temu, że piję prawie 3 l wody codziennie). No... wszystko w porządku, serduszko zdrowe i dzidziuś sobie rośnie jak na drożdzach
Poniżej fota
woooooooooow
jakie imię stawiacie??
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
ja nie zakładam nowego wątku,bo za rzadko kiedy jestem w ostatnim czasie.

Leine czyli co,w końcu nie poszłaś z małą do tego lekarza? a tak w ogóle to tam przyjmująPolacy?

jak tam Twoja infekcja?
poszłam, czekałam, ale nie chciałam iść znów do niemry i prosić się aby weszła ze mną polka na tłumaczenie pójdę sobie jutro, po ostatniej wizycie piątkowej podziękowałam za proszenie się, o! Nie byłam przygotowana na niemkę, od jutra zacznę nosić ze sobą słowniczek
Jutro pójdę na 15.30 i znów czekanie pod gabinetem 40 min...

a infekcja się trzyma, czuję świąd i kupię globulki po @
Leine jest offline Zgłoś do moderatora