Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-16, 20:29   #697
lolitka888
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
A studiujesz czy jesteś na bezrobociu, czy nic z powyższych?
A jak się jest na bezrobociu to nie przysługuje coś z racji urodzenia dziecka?
Jestem rok po studiach, robię też a w sumie już w styczniu kończę roczną szkołę policealną na kierunku Rejestratorka medyczna. Od września chcę iść jeszcze na Asystentkę stomatologiczną
Becikowe mi przysłuży, mama mnie ubezpieczyła w warcie chyba i mój mąż też tam z pracy jest,więc dostaniemy jak dobrze pójdzie 4 tys z okazji urodzenia dziecka,także chociaż to i się bardzo cieszę

Dziękuje za życzenia by mieszkanie się nam udało zdobyć
Byliśmy dzisiaj obejrzeć to mieszkanie koleżanki od mamy. Babka wyjeżdza na stałe do Holandii i chce się go pozbyć. Mieszkanie super! moja kolorystyka.Dwa pokoje,54m2. czynsz 6800zł bez mediów. Musielibysmy zacisnąć pasa,ale ogólnie naprawde byłoby wspaniale. Zostawiłaby nam w dodatku wszystkie meble,kuchnie,łazienke..m a ogrzewaną podłoge w korytarzu!!Oby się udało to załatwić w zarządzie tbs-u,bo oni według umów nie mogą przyprowadzać nowych osob na mieszkanie,tylko muszą zdać puste,wybiałkowane mieszkanie..Także trzymajcie kciuki by udało się to jakoś przeskoczyć!

Menia Ty sobie chyba żartujesz z tym chłopem swoim,co nie?!
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora