Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-16, 20:29   #698
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

[QUOTE=principessina;44181 057a jak to Wlosi mowia pieniadze przychodza i odchodza[/QUOTE]

mądrze powiedziane

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Madziuuula oo właśnie! Miękki ustnik niekapka! To jest chyba to! Bo to wtedy trochę bardziej przypomina butle. Więc może to będzie chciała. Bo ten twardy ustnik to jej nie podszedł
A co do kubusia water to co mi szkodzi..spróbuję...tylko nie wiem czy tam nie za mocno leci..i czy ona jeszcze na to nie za mała
Tylko to był taki jednorazowy rzut kubków, w wakacje chyba, ale pewno gdzies podobny znajdziesz

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Tez zawsze chciałam zywa choinke ale chyba za rok dopiero jak bedzie z nami babelek ten zapach ummm fajnie owocnych poszukiwan
No wiesz, nie jestem pewna, że to dobry pomysł przy pełzajacym czy raczkujacym bąbelku... Oliś próbował wcinać u babki igiełki z podłogi

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Najpierw miałam pobraną krew na czczo, godzinę miałam miałam czekać okazało się że system nie działa i zamiast godziny wyszły dwie czekania na wynik. Wyszło nie bardzo. Pani zrobiła mi glukozę i nie pozwoliła dodać cytryny No ale jakoś to wypiłam, jak się pije nie jest źle gorzej później, odbijało mi się i miałam wrażenie, że zwymiotuję, no ale dałam radę. Także wygłodziłam się dziś masakrycznie.
Ale wymęczyli kobietę w ciąży

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
to powiedz o tej szyjce, że się martwisz, bo w 1 ciąży była taka sytuacja, chyba powinni Ci sprawdzić jak się sytuacja przedstawia bez proszenia, no w końcu to ich obowiązek, nie?
Wiem wiem, jak będzie robiła problem to zawsze mogę iść prywatnie ale i tak jakoś mnie stresuje juz

Martuszka szyjka robiła się miekka i skracała od 24 tygodnia, brałam luteinę, nospę no i dużo leżenia, a przy Olim tego nie widzę

Ubraliśmy choinkę W sumie to mamy z 10 bombek a reszta to różne pierdułki nie do zbicia Olafo dzielnie pomagał

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora