2013-12-17, 14:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie badania już zrobione a gdzie nasze dzidzie upragnione?!staraczki cz.I
Cytat:
Napisane przez Limonelka
Kochane! Mam do Was pytanie, bo pewnie lepiej wiecie... Gdy po 3ms nie było "nic" poszłam do ginekologa, by sprawdził czy na pewno wszystko ok. Przepadał mnie, dopyał o cykle (regularne), zlecił branie kwasu foliowego, badanie czystości pochwy, na toksoplazmoze i kazał "czekać"... Stwierdził, że nie ma co panikowac bo zwykle do roku kobiety zachodzą itp. Ale później tak pomyślałam...że nie sprawdził mi hormonów ani nic więcej... Do tej pory uważałam, że jest dobrym lekarzem, ale teraz zaczęłam sie zastanawiać. Czy Wam zalecano inne badania?
|
ja bym po 6 miesiącach 'czekania' czyli starania się zrobiła badania krwi sama tzn. prolaktynę , tsh , progesteron
te 3 badania powiedzą Ci o najczęstszych przyczynach niepowodzenia w zaciążaniu Jeśli któryś z tych wyjdzie nieprawidłowo trza wtedy leczyć a jak wyjdą prawidłowo to za jakieś kolejne 3 cykle naciskać lekarza na monitorowanie jajeczkowania ewntualnie HSG ( drożność jajowodów). A po roku to bym już pukała do drzwi kliniki leczenia niepdłodności
|
|