Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-17, 21:08   #293
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
dziękuje szok już minął, kiedyś myśleliśmy o drugim dziecku, ale stwierdziliśmy, że poczekamy jeszcze 2 lata, a tu taka niespodzianka. Z jednej strony dobrze nawet, że tak się stało, bo pewnie nigdy by nie było odpowiedniego momentu.
Najbardziej nam szkoda wesel, jedno mamy na koniec lipca (tżta kuzynka), a drugie na koniec sierpnia, najlepszego przyjaciela mojego tżta, gdzie tż miał być świadkiem. Termin mam na 5 sieprnia a wesele na koniec sieprnia, więc pewnie będzie lipa
Oj tam może dasz radę

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
SARA tak z ciekawości pytam czy antykoncepcja zawiodła czy poprostu nic nie stosowalas/ stosowaliscie i tylko uważaliście ?
Czy wliczasz sie w ten procent ryzyka gdzie koncepcja zawodzi , czy nie.

W niedziele zapomniałam założyć plaster i dopiero w poniedziałek sobie przypomniałam, teraz udaje ze chora jestem bo niby tydzień trzeba uważać . Ale to i tak po okresie wiec pewnie ryzyko zerowe. Jednak pluje na zimne.

wydyganiec

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Pojechałam po dzieci a moj tz ugotowal szampanko
Udka z kurczaka ( większe kawałki) z ciecierzycą - ale dobre juz mnie ssie i go popędzam .
Oni z ryżem to bedą jeść , ja samo.
A przepis ?

Poczytałam , ale idę kimać , katar mam , nos zapchany bbrrr .
Zakupy zrobiłam i mam reszte do mebli na szczęście