Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-17, 21:16   #295
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

a propo wysadzenia.. jestem przerażona wielkością brzucha....taki brzuch jak teraz miałam 5-6 miesiąc a nie 4 jak teraz!!!!!
Dlaczego jedne nosza w sobie a u mnie wszystko wychodzi do przodu.... ;/
e tam nie przejmuj się niech maleństwo zdrowo rośnie

megi

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłyśmy od lekarza - isia ma anginę ropną ja to jednak powinnam być lekarzem a nie nlem...dobrze sprawdziłam, ze gardło aż bordowe było, a dzisiaj u lekarza już ma naloty białe temp. do 37,5 na szczęście dochodzi tylko, ale i tak mam jej dawać co 8 h ibum. Osłuchowo czysta, bo przecież nic innego jej nie dolega Antybiotyk mi przepisała taki co go w żadnej aptece nie mogłam dostać - bo duża butelka, a mają wszędzie małe i by mi brakło, więc w ostatniej aptece wzięła zamiennik - wercef - kubuś go miał raz jak był mały ale tylko go rozrobiłam bo i tak nie brał. Udało mi się jej podać te 4 ml, ibum też jej dała i właśnie zasnęła. Mleka już mi nie wypiła teraz, w ogóle nie bardzo chce pić, bo ją boli, ale z kolei opiekunce kasze zjadła całą i obiadek teżehhhh oszaleć idzie.
cholera nieciekawie żeby jak najszybciej jej przeszło bidulka pewnie cierpi .... zdrówka

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Pojechałam po dzieci a moj tz ugotowal szampanko
Udka z kurczaka ( większe kawałki) z ciecierzycą - ale dobre juz mnie ssie i go popędzam .
Oni z ryżem to bedą jeść , ja samo.
pysznie wygląda aż mi ślinka pociekła
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora