Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-17, 22:40   #1720
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.

Cytat:
Napisane przez Margo25 Pokaż wiadomość
Jamesku niestety "święta prawda"

Ja natomiast zastanawiam się nad zestawem do oczu z maskarą Armaniego. Dwa tygodnie temu poprosiłam o wyjaśnienie co wchodzi w skład kompletu, bo nie było zdjęcia ani opisu. Dopisali, że podkład, korektor i próbka zapachu. Zapytałam o kolory i pojemności oraz czy zestaw jest w pudełku czy może w kosmetyczce (naiwność ), ale już nie otrzymałam odpowiedzi. Dzisiaj się upomniałam znowu. Tylko teraz te 20%... Armani Excess po lekturze wydaje mi się ciekawszy (z mocniejszą czernią), ale gratisy do zestawu z klasyczną mascarą kuszą. Poproszę o głos rozsądku

Mam Armaniego Eyes To Kill Length&Volume - dla mnie nr.1
Testowałam na jednym oku L&V, a na drugim Excess, z tym drugim się nie polubiliśmy. Mi skleił rzęsy w 4 sztuki, zero wydłużenia, nie umiałam sobie z nim poradzić. Za to L&V od razu przypadł mi do gustu i to jego wybrałam. Podład od nich też jest moim ulubieńcem - Lasting Silk Uv Foundation, jednak dla mnie to on się nadaje na wiosnę do wczesnej jesieni. Na zimę moja cera lubi mocniejsze kalibry

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44203342]

Maja Ci obowiazek sprzedac po tej cenie, ktora widnieje przy produkcie. Trzeba bylo pani zwrocic uwage.[/QUOTE]

Wróciłabym się, gdybym tego się dopatrzyła wcześniej niż w domu. Kupowałam kilka rzeczy i dopiero na paragonie zobaczyłam

Mi D. jak już przyśle sms (jak np.dzisiaj) to zawsze na perfumy, a ja bym chciała na kolorówkę jakąś, no.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-12-17 o 22:42
caate jest offline Zgłoś do moderatora