Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marnuje mi się brat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-17, 23:18   #251
Fleur_D
Zakorzenienie

Dot.: Marnuje mi się brat

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Ale skąd wiesz że nie ma pojęcia ? Jeśli jest jakiś głośny temat, jakaś głośna sprawa i ktoś śledzi to co się dzieje na świecie to już nie ma prawa porozmawiać o tym z kimś kto w tym siedzi ?
Z tego co napisałaś powyżej też wyłania się obraz bardzo zadufanej i wyniosłej osoby.

Nie przyszło Ci na myśl że ktoś po prostu chce być miły i kulturalny i jak mu opowiadasz czym się zajmujesz na co dzień to chce pociągnąć temat ? Żenujące doprawdy.
Nie unoś się tak Myślę, że większość osób zna ten typ, o którym pisałam. A teraz pięć głębokich wdechów i tydzień przerwy w dopowiadaniu sobie szczegółów- skoro chcesz męczyć ludzi rozmowami na tematy zawodowe, to przyjmij moją poradę, którą daję z dobroci serca.

Przez większość niedzielnego popołudnia kuzynka koleżanki próbowała mnie dręczyć swoimi teoriami dotyczącymi szczepionek, tydzień wcześniej słuchałam o dziecku jakiejś tam znajomej czyjejś sąsiadki, które to urodziło się ze spiralą w głowie (urban legend, ale cóż,nie przekonam nikogo na siłę), a jeszcze wcześniej było o leczeniu niepłodności, gmo i wszystkim innym, o czym tylko gdzieś pisali. Jak coś się tylko skojarzy, choćby to było słabo związane z moją dziedziną, to niektórzy wcielają się w rolę autorytetu. No nie miałabyś dość?

Myślisz, że jak taki F. Torres spotka na lotnisku C. Ronaldo, to o piłce nożnej rozmawiają?
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując