Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-17, 22:20   #114
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
chodzi o rabat w rossmanie?
no to jak jeszcze kupowałam normalne mm to też nie było na rabat, ale babka przy kasie powiedziała, ze nie obejmuje mm początkowych, więc może jak przejdziecie na następne to już będzie taniej
co w sumie jest logiczne, bo przeciez nigdzie nie ma tanszych mm "1"
nawet u nas refundowane jest 3x droższe niż Nutramigen 2 z refundacją co jest wg mnie chore żeby skubać rodziców dzieci z alergiami
czytałam, że w UK uznaje sie alergie za chorobe i tam w ogóle nie płaci sie za mm ani za produkty do pielęgnacji skóry, a Polska to jednak dziki kraj

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

W UK każde dziecko do 13 roku życia i każda ciężarna kobieta wszystkie leki z receptą ma za darmo. Jak mały miał trądzik to maść w aptece miałam za free to samo antybiotyk. Tak samo każdy rodzaj antykoncepcji oprócz prezerwatyw jest darmowy tak jak i darmowa i legalna jest aborcja do 23 tygodnia ciąży.

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora