2013-12-18, 08:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez hje
Miałam odpisać, ale się skapłam, że my mamy 5w1
No właśnie o to chodzi, że nam zostały już tylko 2 tygodnie 
I tort też mam zamówiony 
|
super tort! ja chyba bede robiła sama, tęczowy w srodku a na wierzchu jakas fajna masa i cos tambla bla bla
Cytat:
Napisane przez Ifwka
Boski  , gdzie Wy takie rzeczy znajdujecie i to w takich cenach
Black oglądałam zdjecia i cudne, tylko jak dla mnie troszkę mało się uśmiechałaś. Ale ja tez tak mam. A to zdjecie jak siedzisz na trawie i tak suknie dookoła ułożona
Super
Wow, ja to sobie obiecuję że od stycznia biorę się poważnie za siebie, regularnie maseczki, ćwiczenia, dieta itp
Jestem włąśnie strasznie ciekawa jak Olwika na choinkę zareaguje
u mnie wszyscy praworęczni ale Olwiak to jak jej wygodniej: raz prawą raz lewą rzuca, chwyta. Ale u mnie nie ma jakiejś presji że musi byż praworęczna czy coś.
Oli waży myśle że 10 może 11 i tez wieczoram plecy siadają chociaż teraz ma faze na chodzenie, oczywiście z pomocą albo trzeba za ręce oprowadzać albo przy pchaczu przytrzymywać 
Mi tez taka pogoda odpowiada żeby tylko mniej wiało bo u mne piździ jak nie wiem.
|
moja stoi na podlodze bo Amelka sie boi nawet podejsc
Cytat:
Napisane przez misiaeel
|
ja tez 
Hej,
Noc koszmar.... ale to wina górnej dwójki, już ją widzę.
Słuchajcie, a czy Wy wysyłacie zaproszenia na roczek???????? bo nie wiem czy wysylac czy zadzwonic;p
Wszystkiego najlepszego dla Leosia  , zeby był zdrowiutki i zawsze uśmiechniety.. Boze, plakac mi sie chce, to bylo przecież chwile temu.   
a ja pieke chleb, nie chce mi sie do sklepu jechać, a mialam akurat taka mieszanke z lidla;>
|
|
|