Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 10:46   #4003
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
blonde zdrówka dla Seby!

My mamy jutro. Muszę kupić christmas napkins, bo się na to pisałam. Kupiłam też wielką pakę chrupków dla dzieciaków. U nas jest 'składka' co chwilę między rodzicami.
Wypisałam godzinę temu kartki, także dla nauczycielek z przedszkola. Młoda rysowała bałwanki na każdej kartce świetnie jej powychodziło
I jutro wszystko zaniesiemy

A koniec szkoły jest w piątek do 7 stycznia

Udanej zabawy

My wracamy 2 stycznia- w Seby urodziny

Cytat:
Napisane przez ewi83 Pokaż wiadomość

Zdrowka dla Seby

My mamy party w czwartek.
MAm dzisiaj lenia na gotowanie I zaraz wyruszamy na indyka do tobys carvery

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
I koniec przedszkola w tym roku

Dorotka po party zadowolona Dzieciaki w ogóle zachwycone Mikołajem Każde dostało prezent-książeczkę świąteczną z zagadkami, kolorowankami, naklejkami etc.
My się w przedszkolu na nic nie składamy (oprócz snacków-2f na tydzień). Obie wycieczki grudniowe i to party było sfinansowane z pieniędzy, które zebrali na Christmas Fair w listopadzie

Powoli dochodzę do siebie i dopiero zaczynam myśleć o przygotowywaniu Świąt

Jutro konsulat i zakupy. Muszę też pojechać odebrać paczkę od mamy-dostałam dziś awizo
super

Powodzenia w konsulacie

Ja dzis i jutro do pracy, potem od piatku do samej wigilii wolne, wiec tez ponadrabiam wszystkow domu i przygotuje troche do swiat

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
A wogole to powoli i po kolei.
Możesz zacząć szukać pracy przez agencję na dni kiedy twoj maż ma wolne lub po jego pracy.Nie musisz iść od razu na cały etat.
zgadzam sie, tak chyba najlepiej