|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Heeej!
Wczoraj padłam, nawet nie zdążyłam powiedzieć "Dobranoc" 
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj i gratuluję udanych wczorajszych wizyt i określeń płci 
No i gratuluję zaczętych nowych tygodni 
Ja dziś mam w pracy wigilię i włożyłam sukienkę.. Nawet się zmieściłam , a przytyłam 4 kg od początku ciąży (jestem pod koniec 19 tc). Jak piszecie ile Wy przytyłyście to aż mi się smutno robi.. Chyba będę wielorybem!!!
A tak poza tym to przygotowałam sobie wczoraj ciucha do pracy (miały to być spodnie i sweterek), a dziś z rana od razu sukienkę włożyłam.. Heh.. Czyli moje wczorajsze strojenie poszło na marne 
Spałam dziś z torebką rumianku na oku. Opuchlizna trochę zeszła, ale wcale nie jest za dobrze.. Mam nadzieję, że ten jęczmień zniknie mi do świąt, zwłaszcza, że jeszcze go nie widać, a tylko opuchliznę mam.. Ogólnie źle mi się spało i jestem mega nie wyspana.. Jakoś ostatnio nie mogę się z rana pozbierać. Nie mogę się doczekać kiedy będę miała już wolne 
Poproszę o wpisanie wizyty w sobotę (21.12.2014) na godz. 9:00. Obyśmy poznali już płeć 
Muszę chyba na kibelek skoczyć.. Dziwne, bo jakoś mnie zapchało od dwóch dni...
Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2013-12-18 o 11:09
|