Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 14:21   #528
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

heeeeeeej
wróciłam ale dzisiaj dowiozą mi papierzyska, więc znowu zniknę
zaczynam nadrabiać

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
przed ubieraniem mialam wizje jak z reklamy, wszyscy usmiechnieci wspolnie ubieramy choinke, Kubus wybiera i podaje mi bombki itepeitede... a jak bylo?
Mlody zabawial sie starym zakurzonym pudlem po choince i w doopce mial jej ubieranie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Czy wasze dzieciaki zaczynaja juz korzystac glownie z jednej raczki? W sensie, ze widac, ktororeczne moze dziecie byc? Wiem, ze nawet do 3go roku zycia sie to ksztaltuje, ale np Pietraszko wiekszosc rzeczy robi lewa lapka, trzyma zabawki, wrzuca do sortera, ciufcia jezdzi, robi papa, trze oczka, odrzuca lyzeczke przy karmieniu, trzyma butle, no ewidentnie ta lewa rasia. I sie zastanawiam od jakiegos czasu, czy juz mu sie ksztaltuje leworecznosc, czy moze wychodzi jakas asymetria??? Jak myslicie???
u nas też Filip bardzo często robi coś lewą łapką, ale wydaje mi się, że to za wcześnie, żeby osądzać

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
jednak wymieniasz?
wymieniłam o stówę tańsza, jednak nie puchowa, ale bardziej mi się podoba no i w sumie to bardziej płaszczyk niż kurtka, bo taka za upę; kupiłam w carry, na necie nie ma zdjęcia

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora