2013-12-18, 18:16
|
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Grudzień, święta ... i itaka uśmiechnięta ;)
WĄTUŚ ZAMKNIĘTY 
W razie czego - jestem dostępna na PW 
Witam w moich skromnych progach i zapraszam
Szybciutko zasady wymianek ze mną:
1. Na czerwono dokładki 
Na niebiesko - kosmetyki do wymianki.
Na szaro - rezerwacja, wymienione, tudzież te, które się wymieniają lub są już w blokach startowych.
1.Kosmetyki wymienione są wyszarzane, po paru chwilach/dniach są usuwane.
2. Odpisuję w wątku, w którym rozpoczęła się rozmowa.
3.W związku z tym moje zaufanie do osób posiadających mniej przekupek zostało mocno nadszarpnięte więc osoby posiadające do 80 przekupek (włącznie) i z negatywami - proszę aby wysłały przesyłkę jako pierwsze.Ostatnio parę razy zostałam oszukana w spr. wysłania przesyłki - osoby o mniejszej ilości przekupek mimo umówienia się na konkretny termin wysyłki nie uprzedzając mnie wysyłały swoje przesyłki dopiero po otrzymaniu mojej, co uznaję za czyste cwaniactwo i perfidne zagranie, w związku z tym od połowy lutego 2014r. twardo będę się trzymać ww zasady. Jeśli się na to nie godzisz to nie licz na wymiankę ze mną - jestem uczciwą osobą i rozumiem, że może zdarzyć się 1 dzień obsuwu, ale nawet jeśli zdarzy mi się poślizg to ja od razu od tym informuję abyś wiedziała co się dzieje i tego samego oczekuję od Ciebie!
4. Proszę odpowiednio zabezpieczyć zawartość przesyłki na czas podróży!
5. Oczekuję kosmetyków czystych, zadbanych - bez zaskorupiałych resztek na atomizerach, flakonach itd.
6. Szczegóły wymianki ustalany w wątku ( zakładam, że do ostatniej chwili można rezygnować i wybrać opcję innej ,korzystniejszej wymianki, to zrozumiałe ). Natomiast na PW wymieniamy adresy i "dopinamy wszystko na ostatni guzik". Po wymianie adresów i dopiero wtedy - uważam wymiankę za wiążącą 
7. Zastrzegam sobie możliwość nagłego (chwilowego lub na stałe) zdjęcia danego zapachu z wątku.(niektóre zapachy wystawiam też na aukcjach All..).
8. Oczekuję ciągłości w korespondencji, tzn.: Jeśli zapytasz o interesujący Cię kosmetyk w moim wątku i ja odpowiem co mnie interesuje w zamian u Ciebie, to oczekuję odpowiedzi co o takiej propozycji sądzisz!
Jeśli milczysz i kilka dni nie odpowiadasz - jednocześnie udzielając się na innch wątkach w tym czasie - wtedy ja zignoruję Twoją osobę, traktując Cię od tej pory jako osobę niepoważną.
Wysyłka - TYLKO Paczka ekonomiczna lub Prior.
Jedna z tych opcji - do uzgodnienia na PW.
Od Świąt Bożego Narodzenia tego samego rodzaju wysyłki oczekuję od wizażanek, ze względu na zaostrzony regulamin Poczty Polskiej i pewność, że takie przesyłki dotrą do adresata bądź ich zagubienie/zniszczenie podlega reklamacji i ewentualnemu otrzymaniu stosownego odszkodowania.
Za zagubiony list polecony odszkodowanie ( jeśli się je wywalczy) od Poczty jest symboliczne.
Od stycznia 2013r. listami poleconymi nie można wysyłać produktów tzw. handlowych, można wysyłać tylko papiery, dokumenty, listy, prasę i nośniki informacji - płyty CD .
Jest to zwiazane z zaostrzonym regulaminem Poczty Polskiej.
Za Avon, Oriflame, podróby typu FM , kosmetyki polskie i za odzież dziękuję - proszę mi takowych nie proponwać.
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2014-03-01 o 18:57
|
|
|