Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 18:45   #303
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny wymieniałyście już swoim pociechom smoczki do ssania?
tak, juz conajmniej 3 razy. no i jeden zjadl pies

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dostałam dziś wcześniejszy prezent choinkowy od mamy, jak obiecała tak kupiła termomiksa :p w sobotę mam imprezkę to się przyda szkoda, że ja nie mogę pić drinków, bo fajne są w przepisach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dobry prezent ja mam termomiksa po rodzicach bo nie uzywali i kocham go za rosol w 30 min

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Moja miała zawsze w rączkę szczepienie, nie w nóżkę
moja ma zawsze w uda, raz tylko dostala strzala w raczke.

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
jeśli jest sama dynia, bo nie sprawdzałam ale no faktycznie zrobię sama, myślałam, że nie można (ja nic nie wiem serio, przeraża mnie to)

sama dynia jest z humany

co do zabawek, Blanka po pierwszych urodzinach bodajze dostala wlasnie kucyka http://allegro.pl/my-little-pony-sta...797915222.html
bawi sie nim do teraz a wtedy byl szal. z tej serii masz pinkie pie i jeszcze jakies tam ksiezniczke cadence czy jak jej tam

nooo to mlodziez mam z glowy ze sie tak brzydko wyraze
ubralam na noc Amelce pajaca z h&m tego w lamparta czy co to za zwierz i tak slodko wyglada a w czapce to juz poezja, jak male kociatko
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora