Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rossman..
Wątek: rossman..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-25, 10:15   #6104
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
czyli powiadasz ze krem dobry? mam troche uraz.... bo kiedys kupilam krem do dep. jakiejs firmy, trzymalam dlugo, smierdzialo jak nie wiem, żadnych włosków nie usuneło... ale moze sprobuje.... a plastry stosowalyscie kiedys? ja chyba na wakacje zastosuje
każdy taki krem bedzie smierdział - substancje osłabiające włoski napewno nie należą tych o pięknym zapachu.

w tym kremie trochę "zabija" ten smrodek zapach cytryny, ale dl amojego nosa to delikatna cytryna (a nie intesywna jak ktoś pisał na kwc)

Cytat:
Napisane przez Nektarynka Pokaż wiadomość
Hosenko* ? wykorzystałaś 2 saszetki na dwie nogi ? ile kosztowała 1 ? Daj znać kiedy zauważysz, że włoski zaczynaja odrastać. Chcę sprawdzić ile dni będzie spokoju z kolejną depilacją
jedna saszetka starczyła na 2 nogi z tym że na część od kolan w dół
depilowałam sie w środe, dzisiaj piątek i jeszcze nogi gładkie. Podejrzewam, że jeszcze ze 2 dni sie efekt utrzyma - dam znać oczywiście

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Przyłączam się do prośby

Cytat:
Napisane przez witch-17 Pokaż wiadomość
2 saszetki kosztują ok. 4 zł
A o efektach poczytaj na kwc
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16081
no nie wiem czy 2 za 3,99 bo mi pani policzyła za każdą 3,99 - albo to cena za 1 saszetke, albo mnie wyrąbała

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O wlasnie widze Myslalam tylko, ze wystepuje tez w wiekszej ilosci, a nie tylko saszetki
są też tubki ale nie wiem jak z pojemnością - chyba 100ml, widziałam jeszcze promocyjne +50% gratis

w Apropos jest teraz promocja na kosmetyki tanita do depilacji - 5,99 (ten krem chyba tez).
W Rossmannie jest b.drogi bo ok 8 zł, a ja wypatrzyłam w aptece za 6,20

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora