2007-05-25, 10:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
Napisane przez agiii
czyli powiadasz ze krem dobry? mam troche uraz.... bo kiedys kupilam krem do dep. jakiejs firmy, trzymalam dlugo, smierdzialo jak nie wiem, żadnych włosków nie usuneło... ale moze sprobuje.... a plastry stosowalyscie kiedys? ja chyba na wakacje zastosuje  
|
każdy taki krem bedzie smierdział - substancje osłabiające włoski napewno nie należą tych o pięknym zapachu.
w tym kremie trochę "zabija" ten smrodek zapach cytryny, ale dl amojego nosa to delikatna cytryna (a nie intesywna jak ktoś pisał na kwc)
Cytat:
Napisane przez Nektarynka
Hosenko* ? wykorzystałaś 2 saszetki na dwie nogi ? ile kosztowała 1 ? Daj znać kiedy zauważysz, że włoski zaczynaja odrastać. Chcę sprawdzić ile dni będzie spokoju z kolejną depilacją 
|
jedna saszetka starczyła na 2 nogi z tym że na część od kolan w dół 
depilowałam sie w środe, dzisiaj piątek i jeszcze nogi gładkie. Podejrzewam, że jeszcze ze 2 dni sie efekt utrzyma - dam znać oczywiście
Cytat:
Napisane przez cypressangel
Przyłączam się do prośby 
|

Cytat:
Napisane przez witch-17
|
no nie wiem czy 2 za 3,99 bo mi pani policzyła za każdą 3,99 - albo to cena za 1 saszetke, albo mnie wyrąbała
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
O wlasnie widze  Myslalam tylko, ze wystepuje tez w wiekszej ilosci, a nie tylko saszetki 
|
są też tubki ale nie wiem jak z pojemnością - chyba 100ml, widziałam jeszcze promocyjne +50% gratis
w Apropos jest teraz promocja na kosmetyki tanita do depilacji - 5,99 (ten krem chyba tez).
W Rossmannie jest b.drogi bo ok 8 zł, a ja wypatrzyłam w aptece za 6,20
|
|