Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 21:04   #635
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
SILVER, ucałuj Darunie od ciotencji
[B]
Ucałowana
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
mhm
w sensie, taka
http://merlin.pl/Kolory-Obrazki-dla-.../1,896988.html
one są z takiej mega grubiej tekturki, no i tak sobie ją oglądaliśmy, czytaliśmy, bąbel przewracał karty, no i zeszło troszkę czasu
w ogóle to muszę więcej kupić tych książeczek, są rewelacyjne
ŁAŁ! To grzeczniutki ten twój synuś My też mamy te książeczki , jak chcę Dari poczytać to chwilę słucha po czym już jej się nudzi i albo zaczyna gryźć książeczkę albo nią rzuca Także dla Pietraszka

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Cholibka, kumacie, od 3godz chodzi u mnie telewizor zdesperowana jestem, glupieje przy bablu juz, jeszcze tylko jeden dzien, jeden!!!!!!! I malz ma ponad 2tyg wolnego

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
KONIEC ŚWIATA!
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Cytat mojego męża sprzed chwili:
"To niesamowite, że pisałyście ze sobą jak nasze łobuzy były jeszcze w brzuchach, teraz dzieci są na świecie, w Wy nadal ze sobą piszecie, mało tego, jesteście ze sobą tak blisko"
Łał
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Dostaliśmy dzisiaj dwie wiadomości, jak to bywa - dobra i złą.
Dobra jest taka, że tż od jutra ma wolne już do końca roku
Zła jest taka, że dzwonili do gościa, u którego robili w Au i co się okazało? Że kasa, którą mieli dostać przed świętami, na świąteczne wydatki, będzie dopiero między świętami a sylwestrem I to jeszcze jest zaległa z wakacji + ten miesiąc, co ostatnio robili
A jakoś w to nie wierzę, że dostaną w tym roku, bo koleś już chyba 2 razy przekładał termin
O ku.wa
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Pytanie: jak Wasze maluchy reagują na dzieci?
Jak np jadę z nią w busie i obok jest w wózku jakieś dziecko to pierwsza zaczepia, uśmiecha się
Ostatnio wracałam od rodziców i była właśnie taka sytuacja. Obok mnie stała babka z chłopczykiem trochę starszym od Darii i ona najpierw się zaczęła do niego uśmiechać a potem rączkę go nieśmiało zaczepiała a potem coraz bardziej. Także chyba lubi dzieci
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
pisk, radość, zaczepki! aaaaa jak zobaczyła ostatnio Blanke Asi na filmiku to normalnie mało co nie oszalała a i jak na wielkim pudle pampersów była taka twarz dziewczynki to ona podchodzila i gadala po swojemu i tak pare dni;p

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Yellow ja się czuję jakbym prawie sama ten test miała robić
ja tak samo mam