Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 20:46   #989
Karolinek1987
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Może kup sobie magnez w tabletkach? Pijesz dużo płynów?

U mnie dzisiaj:
rano: serek wiejski z łyżeczką miodu
na obiad: ryż, filecik z kurczaka i fasolka szparagowa
na kolację za chwilę: kanapki z pasztetem

Dzisiaj skromne śniadanie, bo ledwo wstałam i zaraz musiałam wcinać obiad, żeby się jakoś najeść przed zajęciami, podczas których nie mam możliwości przekąszenia niczego. Mimo wszystko zdaje mi się, ze jest ok
nooo bardzo ładne menu na dzisiaj jedyne co bym zmieniła, to dołożyłabym jakieś dwie przekąski-może owoc? chyba, że nie jesteś w stanie więcej wcisnąć-to może pare orzechów? zobaczysz, że to Ci pomoże schudnąć-pięć regularnych posiłków dziennie

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44217509]Ojj z tym nadrabianiem to ciężko jest :P Sama po 4 dniach przerwy nadrabiam już od tygodnia ale niestety jak po 2 dniach ćwiczeń nie zrobię dnia przerwy to mi się już całkiem odechciewa. Najgorzej, że teraz mi nic w treningu nie pasuje :/ Ale jakoś się to zrobi, żeby było dobrze

Dzisiaj: 12 min. cardio Mel B, 5 min. cardio XHit (Victoria's Secret), boczki Tiffany, 195 przysiadów, 130 brzuszków, 120 ściśnięć motylka

Plan na jutro - rano badania okresowe, później kosmetyczka, później po wódkę na wesele , później ćwiczenia![/QUOTE]

ładnie Ci poszło ja dziś nie zdążyłam pójść na siłownię, a teraz już nie mam siły po całym dniu gonienia, jutro mnie czeka to samo nie wiem kiedy poćwiczę-chyba dopiero w piątek
Karolinek1987 jest offline Zgłoś do moderatora