2013-12-18, 20:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Napisane przez vyenna
Może kup sobie magnez w tabletkach? Pijesz dużo płynów?
U mnie dzisiaj:
rano: serek wiejski z łyżeczką miodu
na obiad: ryż, filecik z kurczaka i fasolka szparagowa
na kolację za chwilę: kanapki z pasztetem
Dzisiaj skromne śniadanie, bo ledwo wstałam i zaraz musiałam wcinać obiad, żeby się jakoś najeść przed zajęciami, podczas których nie mam możliwości przekąszenia niczego. Mimo wszystko zdaje mi się, ze jest ok 
|
nooo bardzo ładne menu na dzisiaj jedyne co bym zmieniła, to dołożyłabym jakieś dwie przekąski-może owoc? chyba, że nie jesteś w stanie więcej wcisnąć-to może pare orzechów? zobaczysz, że to Ci pomoże schudnąć-pięć regularnych posiłków dziennie
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44217509]Ojj z tym nadrabianiem to ciężko jest :P Sama po 4 dniach przerwy nadrabiam już od tygodnia ale niestety jak po 2 dniach ćwiczeń nie zrobię dnia przerwy to mi się już całkiem odechciewa. Najgorzej, że teraz mi nic w treningu nie pasuje :/ Ale jakoś się to zrobi, żeby było dobrze 
Dzisiaj: 12 min. cardio Mel B, 5 min. cardio XHit (Victoria's Secret), boczki Tiffany, 195 przysiadów, 130 brzuszków, 120 ściśnięć motylka 
Plan na jutro - rano badania okresowe, później kosmetyczka, później po wódkę na wesele , później ćwiczenia! [/QUOTE]
ładnie Ci poszło ja dziś nie zdążyłam pójść na siłownię, a teraz już nie mam siły po całym dniu gonienia, jutro mnie czeka to samo nie wiem kiedy poćwiczę-chyba dopiero w piątek
|
|
|