Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i problem
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 21:52   #4752
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Ja jak na razie, to planuję jedno po drugim, żeby była różnica 1-2 lata różnicy, być może mówię tak na razie, bo jestem wyspana, wypoczęta itd. ale skoro daję sobie radę w pracy, to myślę, że ze swoimi dzieciakami dałabym tym bardziej i mówię o późniejszych środkach antykoncepcyjnych, typu plastry itp.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Może nie planuję a marzy mi się jedno po drugim, o! w moim przypadku dobrze byłoby jakbym urodziła bliźniaki oj chciałabym
EEE to tak ja ja, i ciuchutko marzę, bo mój mąż jest z bliźniąt a jego kumpela z klasy też i najpierw urodziła córeczkę a chwilę potem brygadę RR -dwupaczek

Ja mogę jedynie polecić ringi-NuvaRing, wygodne choć drogie. Plastry jakoś do mnie nie przemawiały, jakieś takie ..brudne wkoło i stresujące, że się odklei a latem epatujące wkoło

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Kiaro, to mieszkanie wynajęte to może być jakiś trop...ja to jestem od dziecka pies węszący i swoje na stancjach przeszłam.
Pewnie bym jakoś zabezpieczyła to łóżko, tzn. kupiłabym z kilogram sody oczyszczonej, wysypała równomiernie, wtarła a po jakich 30 wciągnęła odkurzaczem a potem może dodatkowy pokrowiec pod prześcieradło (sklep szwedzki takie sprzedaje) . A z drugiej strony delikatnie bym tą drugą parę podpytała, czy czasem nie mieli jakiś grzybków w przeszłości a jeszcze bym ręczniki do pokoju zabierała. Wiem, że schiza, ale namieszkałam się prawie 10 lat z różnymi osobami i wiem, że czasem się niektórym zdarzało sięgać po pierwszy lepszy ręcznik z brzegu
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora