Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 20:51   #4557
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez megusia87 Pokaż wiadomość
Pewnie, i tak 1000zl to już duży wydatek porównując do innych foteli. Ogólnie po opiniach myślę że będziecie zadowoleni. A nie obawiasz się pozycji tyłem? Jak dzieć to będzie znosił?
Podałam taki argument sprzedawcy a on mi na to, że w przypadku foteli RWF to rodzice robią jakieś problemy niestworzone. Dzieć jest od małego przyzwyczajony do pozycji tyłem, przodem nie zna i jak się go znów wsadzi w taki fotel tyłem to będzie myślał że tak ma być gorzej zmieniać pozycje raz tył raz przód, to mogą być protesty. Ja nie mam zamiaru zmieniać aczkolwiek to będzie jakaś forma zabezpieczenia w razie 'W' jakby coś.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Heh Barti w 6 mcy przypakował jakieś 5700 no ale obżartuchem był i jest nadal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziewczyny tutaj też pisały, że znajomi mówili, że dzieci się wkurzają itd. Dlatego też na wszelki wypadek chciałam kupić besafe, ale opcja taka nie wchodzi w grę. Poza kasą to rzadko jeździmy więc to śmieszne by było płacić tyle kasy by raz na 2 tygodnie gdzieś pojechać
A więc - bać trochę się boję, jak będzie reagować cały czas tyłem. Ale mam nadzieję, że jakoś to będzie, a jak nie to będziemy kombinować. Zawsze można sprzedać i kupić przodem do kierunku jazdy. A już zawsze to będzie kilka miesięcy dłużej jazdy tyłem tak sobie tłumaczę

Moja koło 4 kg przybrała, nie wiem ile dokładnie bo od 2,5 miesiąca się nie warzyłyśmy