Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,
mały śpi od 2 godzin - pierwszy raz odpadł po kąpieli 
Cytat:
Napisane przez 83monia
czyli choinke wynosisz w okolicach wielkanocy? 
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------
tak samo jak oliwke - namoczyc glowe, na to czapka, potem wyczesac i kapiel
|
monia jeśli tylko choinka będzie go uspokajać i zajmować to chociaż same lampki zostawię do Wielkanocy jak nie dłużej 
Cytat:
Napisane przez matallewar
Dzięki za odpowiedzi, niejasno piszę, bo jestem zmęczona. Chodziło mi oczywiście o dopajanie. Bo ona czasem 1-2 łyki weźmie, a tak to tylko mleko doi...
|
Lekarz mi tłumaczył, że dopaja się jeśli młody chce jeść częściej niż co 3 godziny lub ma zaparcia czy jest bardzo gorąco na dworze a nic na siłę.
Cytat:
Napisane przez dodinha
Tak ,pierwszy raz sie to zdarzylo.Bede obserwowac i jak sie powtorzy,to pedze jutro do lekarza.Niestety do pediatry nie mam dostepu,bo mieszkam w Uk.
|
Zawsze możesz podjechać na emergency w twojej miescowości albo rano iść/zadzwonić do przychodni i zarejstrować się na "już" bo to jest dziecko i ma prawo być przyjęte do lekarza od ręki. Ja już tak byłam z młodym jak miał biegunkę i krostki. Wparowałam tam i powiedziałam co się dzieje i że chce wizytę na dziś. Bez problemu nas przyjeli mimo, mimo że wyszłam na panikarę to małego zbadał GP
Edytowane przez nephelim89
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:57
|