2013-12-18, 22:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-
Cytat:
Napisane przez irmith
Fajny ten przewijak  dla maluszka  mój pieron już tak wędruje przy zmianie pampa że chyba folię malarską rozłożę
Laski jak tam bąbelki??? my od wczoraj zastąpiliśmy jedno mleko słoiczkiem  no i kto mu każe tak szybko rosnąć pytam się ja  oo już mnie woła 
|
Cytat:
Napisane przez irmith
Na dobranoc mój smerf  fota nie tak artystyczna jak Acelinki ale model przesłodki ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
jaki kochany i duzy! czaruje, oj czaruje 
już słoiczek kiedy to przeleciało?
Cytat:
Napisane przez aa2
hej hej
jak tam przed świetami?
prezenty gotowe?
Irr no kochany jest 
|
prawie gotowe
nie mam tylko prezentu dla chrześniaczki tż i nie mam też fajnego pomysłu na ten prezent. Chyba stanie na zestawie koralików do roienia biżu.
No i jeszcze musze kupić teściom i siostrze tż, wiem już co tylko pójść do plazy muszę 
Cytat:
Napisane przez AgnesD
ojej ale słodziak
my jutro do Pl wyjezdzamy na świeta, a tu mi się mały rozchorował  masakra
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
jak coś to Wesołych Swiat dla Was dziewczynki i dzieciaczków i TŻ oczywiście
składam już życzonka, bo pewnie nie bede miec czasu 
|
zdrówka 
za życzenia dziekuję i wzajemnie!
Cytat:
Napisane przez irmith
Dziękujemy
My choinkę chyba zrobimy jutro bo w sobotę wyjeżdżamy do babci  nie ma to jak pojechać na święta do kogoś 
Agnes jeju chyba nie ma nic gorszego  szczęśliwej podróży.
|
my w święta to właściwie tylko nocujemy w domu Bo Wigilia u mojej mamy, pierwszy dzień świat uteściowej a drugi u mojej babci
|
|
|