Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-18, 22:06   #685
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Fajny ten przewijak dla maluszka mój pieron już tak wędruje przy zmianie pampa że chyba folię malarską rozłożę

Laski jak tam bąbelki??? my od wczoraj zastąpiliśmy jedno mleko słoiczkiem no i kto mu każe tak szybko rosnąć pytam się ja oo już mnie woła
Cytat:
Na dobranoc mój smerf fota nie tak artystyczna jak Acelinki ale model przesłodki
jaki kochany i duzy! czaruje, oj czaruje

już słoiczek kiedy to przeleciało?
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej hej
jak tam przed świetami?
prezenty gotowe?

Irr no kochany jest
prawie gotowe
nie mam tylko prezentu dla chrześniaczki tż i nie mam też fajnego pomysłu na ten prezent. Chyba stanie na zestawie koralików do roienia biżu.

No i jeszcze musze kupić teściom i siostrze tż, wiem już co tylko pójść do plazy muszę
Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
ojej ale słodziak

my jutro do Pl wyjezdzamy na świeta, a tu mi się mały rozchorował masakra

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

jak coś to Wesołych Swiat dla Was dziewczynki i dzieciaczków i TŻ oczywiście

składam już życzonka, bo pewnie nie bede miec czasu
zdrówka
za życzenia dziekuję i wzajemnie!
Cytat:
Dziękujemy

My choinkę chyba zrobimy jutro bo w sobotę wyjeżdżamy do babci nie ma to jak pojechać na święta do kogoś

Agnes jeju chyba nie ma nic gorszego szczęśliwej podróży.
my w święta to właściwie tylko nocujemy w domu Bo Wigilia u mojej mamy, pierwszy dzień świat uteściowej a drugi u mojej babci
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując