2013-12-18, 21:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Napisane przez megusia87
Ciśnie się na usta WTF?????
No pięknie  my nadal czekamy na pierwszą
Tak, mięso gotuję osobno. Właśnie wiem że nie można i stosuję się do tego. Ale czemu nie można? Moja siostra jak usłyszała to się zdziwiła, mój siostrzeniec jadł normalnie zupkę na mięsie gotowaną.
Mój Barti dziś zjadł 2 dokładki zupy, siedział w krzesełku z otwartą buzią na oścież. Ja byłam w szoku, chyba jednak jakiś mały głód go dosięgnął
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
jak się gotuje mięso to wydzielają się silnie alergizujące białka, dlatego lepiej nie dawać tego wywaru.
Cytat:
Napisane przez megusia87
Pewnie, przetestujecie i zobaczycie
Co do mobi to jest identyczny jak priori i wg mnie trochę ciasnawy.
TŻ już namówiony jest na besafe izi combi, dla mnie plusem jest to, że jest też opcja montażu przodem, takie zabezpieczenie jakby kiedyś małemu przestało pasować tyłem 
Aczkolwiek besafe izi plus jest jeszcze lepszy bo do 25kg ale tylko tyłem. I droższy niestety. Ewentualnie rozważam też britax multitech. Zobaczymy, podjedziemy, pomierzymy.
A tak wogóle to się zastanawiam do kiedy te foteliki będą pasować, jak Barti ma 6mcy i 9kg. Kiedy osiągnie 18? Jak myślicie, czy te przyrosty zwalniają z wiekiem? Bo na początku przybierał ok 1kg-1,2kg miesięcznie a teraz po rozszerzeniu diety tylko niecałe 500g.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Moj bratanek ma 3 lata i waży 15 kg, moja bratanica 3,5 roku waży jakies 12 kg. To te 18 kg mysle ze do 3-4 lat...
|
|